Šta je novo?

Problem kod startovanja vindowsa 7

romario

Cenjen
Učlanjen(a)
28.06.2013
Poena
170
Instalirao sam skoro novi win 7 ult na ssd e sad pri startovanju kopjutera uvek mi izbaci ovo update.png (znaci kad dize sistem (traje par sekundi i nestane) ..probao sam sam da ovde ab.png cekiram nesto drugo al ne ide pojavi se poruka sa drugm sadrzajem..kako da uklonim da mi se pri podizanju sistema (starovanju ps-a na pocetku) pojavljuje ovo? :mad:

Da nemas instaliran FileHippo.com Update Checker?
Ili ASUSUpdate?

Da nemas instaliran FileHippo.com Update Checker?
Ili ASUSUpdate?
Nemam nista od toga...na starom sistemu sam imao ASUSipdate al nije pravio problem...ne mogu da budem pametn sta moze da bude,updaejtovano je sve important..probao sam sve sta znam al nista opet izlazi,da covek skrene :mad::S: imas jos neku ideju sta bi moglo...ako ne ima da oborim OS pa novi :mad:

-Govorimo o "narodnom" OS to se podrazumeva:)

Poslednja izmena:
Nemam nista od toga...na starom sistemu sam imao ASUSipdate al nije pravio problem...ne mogu da budem pametn sta moze da bude,updaejtovano je sve important..probao sam sve sta znam al nista opet izlazi,da covek skrene :mad::S: imas jos neku ideju sta bi moglo...ako ne ima da oborim OS pa novi :mad:

-Govorimo o "narodnom" OS to se podrazumeva:);)

A imaš li Avast ? on ima neki Software Updater po defaultu a može da se isključi.

Imam AVAST ..kako to sda uradim??? ubih se guglajuci e nemomogu da nadjem sta je :S:

Imaš u Avastovom prozoru settings ili tako nešto u kome ima podešavanja u kojima možeš da isključiš šta oćeš. A imaš i program Wise Care 365 Free u kojem možeš da isključiš te start up programe....

Hvala svima...Analayzer-CounMice imate pivo:) Na cc cleneru sam naso progarme koji se pokrecu bije je neki.."Sqeaky chocolate" instaliran u progarem 86x uklonio sam ga kako mi to nije bilo palo na pamet:lupko: vi ste resili problem..Hvala jos jednom:)

Nazad
Vrh Dno