Šta je novo?

Problem kod rotiranja slike !

jocky23

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2005
Poena
304
Skoro sam uzeo Samsung 940B i imam jedan problem kod Pivot-a naime instalirao sam magic rotation ali ne sljaka okretanje za 90 stepeni, isto to probam sa N-Vidia rotation i nece (imam gforce fx 5200)- izadje mi poruka An Active Aplication is blocking the rotation !!! ... Jel neko ima ideju sta to blokira rotaciju ?? Inace kad stavim da mi zarotira za 180 to radi bez problema i dobijem naopak desktop ali za 90 nece nikako !!! :crash: :wall:
Hvala.

Moze li neko da pomogne ? Idalje nisam uspeo da provalim sta mu ne dozvoljava rotaciju !

Jesi li pogasio aktivne a nepotrebne procese? Mozes i da pustis spisak sta je sve aktivirano pa da probamo da resimo.

processes_screen.jpg

nisam siguran sta mi treba a sta ne pa ako neko zna da me posavetuje ?

hvala unapred !

Isti problem.
Samsung 740N, MSI RX300 graficka kartica, ne radi rotacija za 90 i 270. Masina je potpuno nova, sinoc instaliran windows po prvi put, jedino sto je ubaceno pre programa bili su drajveri za maticnu, graficku i SP2.

Pogasi:
DCPlusPlus.exe
msnmsgr.exe
ACDSee7.exe
NetLimiter.exe
ewido.exe
avgcc.exe
firefox.exe
guard.exe
avgemc.exe
avgupsvc.exe
avgamsvr.exe
jusched.exe
zlclient.exe
vsmon.exe
BitComet.exe
NMBgMonitor.exe
whoosh.gif

pa probaj da zarotiras. Ako je slucaj kao kod WebWolf-a onda nemam ideju ali znam da MagicPvt.exe, Magic Rotation, dolazi u konflikt sa pojedinim programima, kao npr. sa Mass Downloader-om i ne radi na svim grafickim karticama.
I ovde kazu :Some of the computing system installed either old or the latest video card can not be compatible with MagicRotation.

Kod mene je resenje sledece -> desni klik na desktop -> propertis ->setings->advanced->monitor .Ostavite prazno polje "hide modes that this monitor cannot display"...KOd mene je to resenje..javite ako radi!!:banana:
image.php

Poslednja izmena:
@EMRAX BRAVO CARE !!!!!!!!!! Ovo je urodilo plodom i kod mene na 940b !!!! Znaci nista od predhodnog nije pomoglo ali ova ludost je resila problem ! Extra !!!!!!! :):):):):):)):)

Hehe,drago mi je da si resio problem! Nadam se da je to i ostalima resenje :type: :wave: :,,:

Zaista, problem je bio u tome.
Hvala EMRAX

Nazad
Vrh Dno