Šta je novo?

problem kod instalacije winxp-a

• Začetnik teme Začetnik teme ctebah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
imam winme i pokusao sam da instaliram winxp preko njega, analiza sistema je prosla bez problema, a onda je restartovao komp. da bi krenuo sa kopiranjem i prilikom butovanja se blokirao, tako uvek!
zna li neko sta je problem?

Mozda u biosu nisi iskljucio Boot Virus Scan

Pazi veliki problem (bar kod mene) pravili su BIOS-i...Znachi na asusu a7v133c menjao sam 2-3 komada dok na kraju nisam uochio da jedino sa 1009 verijom (i to ne obichnom nego expert) sve radi kako treba...Sa njom radi sve Ok a sa ostalim imam problema samo takvih (skoro da je nemoguce instalirati pomenuti system pod nekim drugim bioss-om-bar kod mene)...

Genghis Khan je napisao(la):
Pazi veliki problem (bar kod mene) pravili su BIOS-i...Znachi na asusu a7v133c menjao sam 2-3 komada dok na kraju nisam uochio da jedino sa 1009 verijom (i to ne obichnom nego expert) sve radi kako treba...Sa njom radi sve Ok a sa ostalim imam problema samo takvih (skoro da je nemoguce instalirati pomenuti system pod nekim drugim bioss-om-bar kod mene)...

sigurno je bios, jer kad bolje razmislim ja sam ga uspesno instalirao pre nego sto sam update-ovao bios, btw. imam abit kt7a-r i najnoviji a9bios

Nazad
Vrh Dno