Šta je novo?

Problem, katstrofalno sporo podizanje sistema.

Zato sto ti je sistem nestabilan?

Ne bas, sitem radi jako lepo, a nije ni oc. Medjutim cim sam instalirao bootvis pri sledecem pokusaju boota (a podesio sam da snimi stanje sistema+driver), BSOD i opet i opet dok nisam uzeo last known good config. Tako da nema tu sta da bude nestabilno nego je program bagovit... moze ocas da srusi sistem...

audiofreak je napisao(la):
Da ali nista tako jednostavno i efikasno. Bootvis ne voli IDE drajvere iz nVidie. Probaj sa obicnim M$ drajverima.

Odlična ideja, nije mi to palo napamet! :)

Kod mene Bootvis radi bez problema sa nVidia Raid i nVidia IDE
drajverima, nema plavih ekrana i slicno.
poz

izgleda da je kod mene hard bio problem. odneo sam ga na reklamaciju i oni su ga testirali i kazu da i njima radi sporo. citao sam po netu da se ljudi zale na seagate hardove, tj. da im ncq pravi problem, tj. dok je ncq ukljucen hard radi sporo a kad ga iskljuce vrati se na normalu. u svakom slucaju, sada cekam da oni rese problem.

Probao sam i sa Standard IDE drajverima i isti problem. Jednostavno moram da dignem ruke od Bootvis.

Dajte neku alternativu. :) Mada ruku na srce, čitav dan nemam problema sa butovanjem, ali ako bude bilo čisto da znam na čemu sam...

audiofreak je napisao(la):
Elem, moj cale ima Via KT600 chipset na ploci i S-ATA disk mu radi najnormalnije. XP je SP1, a instaliran je sa S-ATA drajverom preko diskete.

Jel ima bas Asus A7V600-X?

Imam problem za bootvis-om, uopste nece da mi prikazuje Drivers Delay i ostale stavke, samo prikazuje Disk I/O, process creates i Disk utilization? Probao sam na dva potpuno razlicita racunara i rezultat je isti?

Ocigledno Bootvis ima problema sa novijom masinama, evo probao sam i na jednoj Socket A konfiguraciji i tu prikazuje sve stavke. Da li postoji neki slican ali noviji program?

Vrh Dno