Šta je novo?

Problem izbacivanje iz igrica

levit

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2006
Poena
301
Prvo oprosti te ako sam fulao temo no nisam znao u kojoj da postavim pitanje.

Imam sledeci racunar:

Napajanje:LC Power 850w Arhangel
Ploca: Asus M4A77TD Pro
Procesor: AMD Phenom 4x 945
Memorija: Predator 4gb ddr 3 1600mhz
Graficka: Asus 4870 1gb gddr Black Rider
MOnitor: Samsung P2370H
Operativni SIstem: Windows 7 64 bita

Znaci poslije 5-10 minuta igranja izbacujeme iz igara: American Army 3(Monitor se izgasi), Call of Juarez: Bound in Blood (Isto se desava) Fallout 3 (izbaci iz igre na dasktop) Pokuso jer vise ne znam sta moye biti da igram igre u windows modu i tada mi se cini da iz igre ne izbacuje to sam probao sa Call of Juarez: Bound in Blood. Ja pocinjem da mislim da je neka nekompatibilnost izmedju monitora i graficke, igram sve igre u 1080p rezoluciji sto je i maksimalna rezolucija ovog Monitora.
Graficka se grije najvise do 72 stepena. Racunar pri normalnom radi je potpuno stabilan mislim kad se ne pale igre vec programi.

Molim nekoga ko je imao slican problem da mi se javi i olaksa mi muke. Hvala

Poslednja izmena:
Jel si probao sa drugim driver-ima za graficku...?!

Trenutno imam ATI Catalyst™ 9.11 a mislim da sam i probao sa 9.09 kad sam kupio komp.

Ajmo jos neku ideju heheh

Od ostalih igara NBA2k10 mi radi ok, Dragona Age izbaci povremeno na desktop ali ne cesto... To je to sto sam probao od igara...

A da probas neku drugu verziju igre ili patchujes istu :)

Pa ukoliko su drajveri i verzije igrica up to date. Moj ti je savet da od nekoga pozjmis grafiku i eventualno ram, pa da probas. Ali pre toga proveri koliko je win 7 kompatibilan sa tim igrama. Ako nista mozes da podignes xp pa da probas.

Pa ukoliko su drajveri i verzije igrica up to date. Moj ti je savet da od nekoga pozjmis grafiku i eventualno ram, pa da probas. Ali pre toga proveri koliko je win 7 kompatibilan sa tim igrama. Ako nista mozes da podignes xp pa da probas.

Zanimljivo ej sto sada i fallout u windows modu radi kako treba. Ma cim kupim hdd jos jedan instaliracu 2 operativana pa cu onad da istestiram.

Pls Ako je neko imao slicne probleme neka se javi...hvala...

Ja imam problem sa Call of Juarez, izbacuje me.. Jel si resio problem?

Juce mi je prijatelj rekao da zna vec nekoliko ljudi koji se zale na stabilnost 64-bitne WIN 7 ice...
Mozda je do toga... kao sto rece electronpn, probaj 32bitnu verziju.

Da li ti je klokovan racunar,graficka?

Juce mi je prijatelj rekao da zna vec nekoliko ljudi koji se zale na stabilnost 64-bitne WIN 7 ice...
Mozda je do toga... kao sto rece electronpn, probaj 32bitnu verziju.

WIN 7 64 bit-a je stabilan savrseno. Ja se na njemu igram vec dva meseca bez najmanjih problema.

Vrh Dno