levit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.11.2006
- Poena
- 301
Prvo oprosti te ako sam fulao temo no nisam znao u kojoj da postavim pitanje.
Imam sledeci racunar:
Napajanje:LC Power 850w Arhangel
Ploca: Asus M4A77TD Pro
Procesor: AMD Phenom 4x 945
Memorija: Predator 4gb ddr 3 1600mhz
Graficka: Asus 4870 1gb gddr Black Rider
MOnitor: Samsung P2370H
Operativni SIstem: Windows 7 64 bita
Znaci poslije 5-10 minuta igranja izbacujeme iz igara: American Army 3(Monitor se izgasi), Call of Juarez: Bound in Blood (Isto se desava) Fallout 3 (izbaci iz igre na dasktop) Pokuso jer vise ne znam sta moye biti da igram igre u windows modu i tada mi se cini da iz igre ne izbacuje to sam probao sa Call of Juarez: Bound in Blood. Ja pocinjem da mislim da je neka nekompatibilnost izmedju monitora i graficke, igram sve igre u 1080p rezoluciji sto je i maksimalna rezolucija ovog Monitora.
Graficka se grije najvise do 72 stepena. Racunar pri normalnom radi je potpuno stabilan mislim kad se ne pale igre vec programi.
Molim nekoga ko je imao slican problem da mi se javi i olaksa mi muke. Hvala
Imam sledeci racunar:
Napajanje:LC Power 850w Arhangel
Ploca: Asus M4A77TD Pro
Procesor: AMD Phenom 4x 945
Memorija: Predator 4gb ddr 3 1600mhz
Graficka: Asus 4870 1gb gddr Black Rider
MOnitor: Samsung P2370H
Operativni SIstem: Windows 7 64 bita
Znaci poslije 5-10 minuta igranja izbacujeme iz igara: American Army 3(Monitor se izgasi), Call of Juarez: Bound in Blood (Isto se desava) Fallout 3 (izbaci iz igre na dasktop) Pokuso jer vise ne znam sta moye biti da igram igre u windows modu i tada mi se cini da iz igre ne izbacuje to sam probao sa Call of Juarez: Bound in Blood. Ja pocinjem da mislim da je neka nekompatibilnost izmedju monitora i graficke, igram sve igre u 1080p rezoluciji sto je i maksimalna rezolucija ovog Monitora.
Graficka se grije najvise do 72 stepena. Racunar pri normalnom radi je potpuno stabilan mislim kad se ne pale igre vec programi.
Molim nekoga ko je imao slican problem da mi se javi i olaksa mi muke. Hvala
Poslednja izmena: