Šta je novo?

Problem iPod nano 4GB

smeker

Čuven
Učlanjen(a)
19.09.2003
Poena
604
Imam problem sa iPod-om nemogu da ga resim vec neko vreme pa me interesuje da li ima kod nas neki servis koji servisira iPodove.

Koji je problem?

Za servis kontaktiraj Comtrade.

Hvala puno na informaciji, probao sam sve zivo sve moguce pomoci sa aplovog sajta sam procitao i nista nemogu da uradim. Nsam ga stopirao a izvukao sam kabel i poceo je da mi se pojavljuje folder sa uzvicnikom. I kad ga konektujem na komp treba mu jako puno vremena dok mi se pojavi u my computeru i usporava mi ceo racunar a kad ga komp prepozna updater i itunes ga uopste nevidi kao da nije konektovan na komp. Sve sam moguce probao i nemogu da resim problem. Ako mozes nekako da mi pomognes bio bih ti jako zahvalan.

smeker je napisao(la):
Hvala puno na informaciji, probao sam sve zivo sve moguce pomoci sa aplovog sajta sam procitao i nista nemogu da uradim. Nsam ga stopirao a izvukao sam kabel i poceo je da mi se pojavljuje folder sa uzvicnikom. I kad ga konektujem na komp treba mu jako puno vremena dok mi se pojavi u my computeru i usporava mi ceo racunar a kad ga komp prepozna updater i itunes ga uopste nevidi kao da nije konektovan na komp. Sve sam moguce probao i nemogu da resim problem. Ako mozes nekako da mi pomognes bio bih ti jako zahvalan.

Probaj da uradis Restore sa iPod Updaterom. Mozes da skines najnoviju verziju sa http://www.apple.com/ipod/download/
UOPOZORENJE: Na taj nacin ces izgubiti sve podatke koji se vec nalaze na iPodu.

LUC1FER je napisao(la):
Koji je problem?

Za servis kontaktiraj Comtrade.

Comtrade???
pa zar oni nisu skuplji jedno 35% od ostalih koji se bave prodajom i servisiranjem samo apple uredjaja???

Ako ces vec da pomognes coveku , onda navedi te ostale , koji servisiraju ....
(izvinjavam se, ali bas me nerviraju ovakvi postovi )

Pa Comtrade je zvanicni distributer. Nisu skuplji 35%. Niko kod nas nema servis za iPod ali oni ga mogu proslediti dalje.

Probaj da drzis u isto vreme play i enter taster dok se ne restartuje. Posle toga uradi restore sa updaterom ako ga prepozna.

To za prosledjivanje dalje u Comtrade servisu izgleda ovako:

meni pocne da popusta "dzojstik" na pocketpc-u iz potpisa (h2210) - racunam sredice zamenom dzojstika - jok oni to ne rade ali salju u holandiju gde se radi i to kosta 100e u jednom i 100e u drugom smeru plus koliko mi tamo naplate... dakle 200e samo za transport a onda i servis a nov je bio 320e

siki je napisao(la):
Ako ces vec da pomognes coveku , onda navedi te ostale , koji servisiraju ....
(izvinjavam se, ali bas me nerviraju ovakvi postovi )

ne moram bas da ih reklamiram, ali dobro...

probaj sa www.applecentar.co.yu u maksima gorkog, prodavnica i servis.

kao i www.mac.co.yu

ono sto ne mogu da odrade salje se, ali mogu da pretpostavim samo da je to u irskoj posto iz neke price mi je ostalo da se odatle distribuira za istocnu evropu sve od apple-a. ne bi trebalo da budu neke sumanute cifre ako imas racun i uz njega garanciju, sto je najbitnije. Inace nema zvanicnog zastupnika za srbiju/scg nego su do skora opremu uvozile 4 firme, tj. jos dve pored gore spomenutih.

Pa Apple centar nije nista jeftiniji od Comtrade-a bar ne znacajno

Zvanican Servis za Istocnu evropu je u Amsterdamu (Holandija). Troskove transporta bi po pravilu trbealo da snosi ovlasceni distributer (servis), barem je tako u mom slucaju. Dao sam na servis iPod Photo 40Gb u Apple centru, i iako je kupljen u Americi uzeli su ga uz garanciju i naravno racun. Ovde nisu mogli da ga poprave pa su slali u Amsterdam, pa ni tamo nista nisu uradili i sada cekam da mi isporuce nov.
Zanci idi u bilo koji servis i raspitaj se, ako imash racun vidi da se izvucesh na garanciju, ili vidi sa njima koiko kosta popravka.
Ali pre svega toga, probaj ove gore navedene savete.
Srecno.

Nazad
Vrh Dno