....
Mada nije nekad ni tesko provaliti da je neka linija pod prismotrom,...
Wizz, to što ti imaš kao problem je stvar interkonekcije ... tj. razmene signalizacije između fiksne mreže i mobilne mreže. Obzirom da ne postoji pravilnost u načinu dešavanja, nego je mahom random, mislim da bi trebalo promeniti naslov teme ... Još ako je neka analogna centrala (mada ni to ne mora da bude presudno), utoliko je veća mogućnost ovakvog problema.
To ti je za deo kada ti telefon zvoni a pozivaoc ne čuje signal zvonjave.
Drugi deo - što se pozivanja i automatskog javljanja tiče, to je opet davalo random rezultate, a dešavalo se samo na jednom tipu aparata, ako sam dobro ukapirao. Utoliko pre bih problem tražio u aparatu, ne u mreži.
U svakom slučaju, ono što su rekli i mnogi ranije. Prisluškivanje je moguće, čak mislim da je i nekim zakonima regulisano da je OBAVEZNO da operater omogući prisluškivanje. Terorizam, organizovani kriminal, ovo ono ... U svakom slučaju, verujem da postoji vrlo ozbiljna procedura ko, kada, koga i koliko može da prisluškuje, a čak i tada to sigurno ne možete da radite tvoj drugar i ti, nego neka BIA, VBA ili kakoliseonozvahu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari