Šta je novo?

Problem instalacije Vista

• Začetnik teme Začetnik teme rajaI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rajaI

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2004
Poena
619
Znaci XP mogu da instaliram a Vistu 32 ili 64 bit ne mogu.Da li neko mozda ima neku ideju?:wall::wall:
Hvala

da, nesipravna ti je zavojnica na desnoj strani ploče koja uzrokuje nestabilnost u radu na čipsetu zbog kojeg je nemoguće instalirati Vistu...

P.S.
kad smo se malo našalili daj više informacija o problemu, koji je komp, kakav problem je u pitanju itd...

Gigabyte GA-P35C
Intel Core2Duo E4500
Ati HD 2600 XT
WD 500 GB
4 GB RAM
Problem je da kada krene instalaciju jednostavno ostane na 0%
posle 1-2 min ni ispise da ima neki error 0x012200.....
I

Poslednja izmena:
A da nabaviš drugu verziju Viste? Ova očigledno ne valja😉

Ukljucen je na S3 (STR)

Poslednja izmena:
Vista je jako osetljiva na overclock i na neispravne komponente. Proveri za početak memoriju sa nekim programom, a možda je i DVD izgreban.

Kaze sledece

Windows has encouted a problem communicating with device cennected on ur computer.

This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use,or by foulty hardware such as a hard drive or CD_ROM drive that is faling.Make sure any removable storage is properrly connected and then restart your computer.

A jedino sto imam USB je Adsl modem koji sam predhodno vec iskljucio

Poslednja izmena:
Meni nije htela da se instalira sa Asus DVD-ROM-a iz potpisa, a sa rezača jeste...

I ja imam slican problem masina iz potpisa. Ne mogu da instaliram Vistu posle odbijanja serijskog broja izbaci mi bla bla , probao sam dve verzije cak imam jednu legalnu i nista. Ima li neko ovakvih problema

Ja sam pitao drugara koji ima vise iskustva od mene i on kaze da ako na nekom racunaru ne moze vista da se instalira da se uradi sledece.Instalira se prvo xp pa se onda preko njega uradi upgrade viste i onda ce vista biti instalirana.Samo tako moze bar prema njegovim recima.
Probajte ne kosta vas nista osim malo vremena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno