Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gigabyte GA-P35C
Intel Core2Duo E4500
Ati HD 2600 XT
WD 500 GB
4 GB RAM
Problem je da kada krene instalaciju jednostavno ostane na 0%
posle 1-2 min ni ispise da ima neki error 0x012200.....
I
Windows has encouted a problem communicating with device cennected on ur computer.
This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use,or by foulty hardware such as a hard drive or CD_ROM drive that is faling.Make sure any removable storage is properrly connected and then restart your computer.
A jedino sto imam USB je Adsl modem koji sam predhodno vec iskljucio
I ja imam slican problem masina iz potpisa. Ne mogu da instaliram Vistu posle odbijanja serijskog broja izbaci mi bla bla , probao sam dve verzije cak imam jednu legalnu i nista. Ima li neko ovakvih problema
Ja sam pitao drugara koji ima vise iskustva od mene i on kaze da ako na nekom racunaru ne moze vista da se instalira da se uradi sledece.Instalira se prvo xp pa se onda preko njega uradi upgrade viste i onda ce vista biti instalirana.Samo tako moze bar prema njegovim recima.
Probajte ne kosta vas nista osim malo vremena.