Šta je novo?

Problem ili dobar rezultat?

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da, i super je ovaj P4 na 3000 MHz, radi kao sempron na 1800MHz 😀 😀
Naravno pričam o prescottu, northwood je daleko iza, u prašini... :d

Poslednja izmena:
@GoranM: eto vidis 🙂 cak i anand ima ista iskustva kao ja :d naravno sobzirom da smo sugradjani sve ovo lako mozemo i proveriti.

A da ja uzmem ovaj Athlon 2000+ (moze na 200x12.5 @ 2505 Mhz) iako sada uopste nije stabilan? Mislim, da li bi bilo razlike kada bih stavio Tagan 480W i TT12? Da li bi se onda malo stabilizovao i kako bi ja to mogao da odradim???

P.S. Odustao sam od Enermaxa zato sto cu sebi da napravim crno kucite pa ce i crni Tagan tu lepo da uleti...

U bre, ti ili 2.5 GHz ili ništa? Pa valjda taj athlon može da se namesti na nekih 2.2 - 2.3 GHz stabilno?

Ma moze, ali je Corsair DDR400 pa hocu 400 Mhz magistralu, tj. sinhronizaciju... Prvenstveno sam zato i kupio Bartona jer svi pricaju kako ide bez problema na 200x11 ali eto sta se desava... A realno, meni ne treba nista jace od tog 3200+tj. 2.2Ghz, ali mi je bitno da bude sinhrono a da ne spustam memoriju...

Pa namesti sinhrono 12.5*180, kao da je neka razlika između 180 i 200. Možda i izvučeš bolje tajminge na 180.

OK ljudi, hvala puno na savetima, kada kupim napajanje i kada stigne kuler pokusacu da testiram ponovo, ako treba i pet dana cu da sedim budan pored kompa i da idem Mhz po Mhz ali cu da nadjem neku zlatnu sredinu izmedju FSB-a i voltaze/temperature/buke....

Pozdrav!

vule85 je napisao(la):
OK ljudi, hvala puno na savetima, kada kupim napajanje i kada stigne kuler pokusacu da testiram ponovo, ako treba i pet dana cu da sedim budan pored kompa i da idem Mhz po Mhz ali cu da nadjem neku zlatnu sredinu izmedju FSB-a i voltaze/temperature/buke....

Pozdrav!
Ako ti je vec toliko stalo do dobrog OC kupi od nekoga sa foruma biran primerak bartona pa uzivaj ( otkljucan, overklokabilan 🙂 ), mada mora se priznati da te nece, nece te... :S:

samojedna napomena za tebe vule85: 2500mhz je grekvencija koja vuce mnogo struje, naponske jedinice na samoj ploci pod velikim opterecenjem postaju nestabilne makar ti stavio enermax 1000W....

Nazad
Vrh Dno