Šta je novo?

Problem! HDD cakće.

Cekaj, Worf, nista nisi ni probao da spases (ako sam dobro ispratio thread)?
Toliko post-ova o tome sta bi moglo hardu da bude - za hard u garanciji! To je gubljenje energije. Disk svakako menjas.

Trebalo je da povedes razgovor o tome sta bi sve mogao da uradis da spases podatke!

Pa ajde, šta bi moglo da se uradi u situaciji kada sistem neće nikako da se digne sa ovakvim hard diskom, kako onda spasiti podatke??? Nisu to bili mali fajlovi, namanji 700MB, a sve ukupno oko 30 GB. To bi bila noćna mora i da može.

Evo i meni poceo da klikce Maxtor 250GB 16 MB. Uopste nije prijatno. Ja nesto ucim, pici muzika i samo odjednom nema muzike, reset. Reko sta sad? Dize se masina i pocce da klikce. Evo i sad klikne dok pisem. Trenutno mi se ne vidi jedna particija ( sa 100 GB muzike :( srecom nesto je sacuvano) al se zato vidi c:. Sta da radim?
P.S. E da kada klikce tada trokira masina.

Poslednja izmena:
Ne znam, nisam pametan. Tako je meni otišlo 30GB filmova. :S:
Ma ja bi otišao u Maxtorov HQ i :crash:.
Ma njihovi hardovi su :vomit:. To može da kupi samo onaj ko je :bottle:ili :cigar:. Ne znam šta mi bi da ga kupim. Ali u bilo koju radnju da odem imaju samo Maxtore na stanju, bez obzira što im se u cenovniku nalaze i ostali brendovi.
Ma kad tako počne da klikće možeš samo da :wall:.

Poslednja izmena:
Znaci :wall: . I leba ti! Najcudnije je sto vidi jednu od dve particije na disku. Kao da je crkla samo druga particija od caktanja

Znaci :wall: . I leba ti! Najcudnije je sto vidi jednu od dve particije na disku. Kao da je crkla samo druga particija od caktanja

proveri najpre sve kablove/kontakte...
a onda pokusaj sa nekim partition recovery sw,
da povratis izgubljenu particiju....

Nazad
Vrh Dno