Šta je novo?

Problem hard ili citac ili nesto drugo...

Nigor

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
320
Ovako imam problem uzeo sam pre 10dana novi komp:
ploca:gigabite ga-ep35-ds3
procesor:E7200
itd...
Hard i citac mi ostao od prethodnog racunara mada hard je star samo mesec dana maxtor ata 250gb je upitanju...
Imam problem kad uzmem da instaliram nesto sa diska na hard komp mi se bas uspori kad klinem na mycomputer treba mu dosta dok udje pa neznam koji mu je dali do harda citaca neznam,kad se zavrsi instalacija sve je ok masina leti...
Sta bi ovo moglo da bude,ako neko zna neka pomaga...
Hvala unapred.
Pozdrav!!!

Zar niko ne zna sta bi ovo moglo da bude... :( :S

Da nije mozda zbog ove moje momorije:
Kingston KVR 1GB DDR2 800 CL6
Posto nije bas nekog kvaliteta...

da li si ponovo instalirao operativni sistem (XP, vista ili sl) ili si HDD sa operativnim sistemom prikacio na novu plocu i procesor?

Kad sam sklopio racunar ubacio hard odma sam formartirao c partiiju i udario novi xp...i bas u radu imam zastoj...evo juce ubacio i sata2 hard a izbacio pata i isto...neznam sta je jedino i ram da promenim pa da vidim...znaci i kad instaliram nesto sa harda zahtevnije uspori se sve...mnogo me ovo nervira... :( :S

Probao sam brate i jedne i druge u pocetku sam imao problem sa drajverom za lan kad ukljucim ruter za adsl sve se uckoci na 10sek i ako bila pustena zika ono krci i ukocen 10sek pa se odkoci,pa skinuo novi drajver i toga vise nije bilo ok radi pa sam posle i ove ostale skinuo i instalirao...ali ovo sto uporava...vise ni sam ne znam sta bi moglo da bude... :crash: :mad: :wall:

Poslednja izmena:
Jos i sad kad sam ukljucio eist nece da obara brzinu ovog drugo procesora svo vreme u sistem propertis stoji 2.53 2.53 sta da radim... :S

E ovako danas kupio kuler za cpu stavio ga promenio sam kablove za ide i nema vise usporenja pri instaliranje necega sa harda a i sa diska ne znam sta je ono bilo dal neki spoj ili tako nesto u svakom slucaju sad je sve extra... ;)

Vrh Dno