Šta je novo?

problem graficka

dobrivoje

Cenjen
Učlanjen(a)
29.07.2011
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600 & Gamemax Rampage TWIN 600
Matična ploča
Gigabyte B550M DS3H
RAM
2x 8GB 3600MHz
GPU
rx 6650xt
Storage
ssd nvme 512GB
PSU
FSP Hydro M PRO 600W
Kućište
Gamemax Aero Mini ECO
Monitor
lg ultra gear 27" IPS 165Hz
Miš & tastatura
nemesis c100 & ms elite c521
Laptop
Lenovo IdeaPad 1 R5/16/512
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre par dan primetio sam da graficka kartica ima neki problem , kada se konektujem na internet posle desetak sekundi gpu i ram odu na max. i ne mrdaju nebitno koliko dusam netu. Cim se odjavim sa neta graficka se vraca u na minimun gpu na 300MHz ram na 150Mhz. Inace sve drugo radi normalno. Probao sam par punta sa instalacijom drajvera ali nezuspesno cim odem na internet i ne otvaran nista grafika na max..... Jer imao neki slicne probleme.

Najverovatnije ti se uvuklo neko djubre u Windows.
Skeniraj sa Malwarebytes, pa ako zatreba i sa Eset Smart Security.

Skoro se rasirila prica da uTorrent v3.4.xxx donosi sa sobom softver koji nekom drugom u "belom svetu" rudari neku od kriptovaluta... U pitanju je programcic koji se zove EpicScale... Ako koristis uTorrent roveri da li je EpicScale slucajno instaliran na tvom racunaru, ako jeste deinstaliraj ga obavezno, usput proveri sa Malwarebytesom kao sto rece DeRadicci... Kad je ta prica krenula meni MB nije pronasao nista sto je bilo vezano za EpicScale ili uTorrent, ali sam ipak iz predostroznosti presao na qBitTorrent, iako sa tim stvarima nikad ne mozes da znas...

Poslednja izmena:
Realtekov drajver, Realtek Network Controller Driver je pravio problem , malopre sam ga deinstalirao i nema vise problema.
Al hvala na pomoci u frci je bilo koji savet dobrodosao.

To sa uTorrentom sam doziveo uzivo pre dve nedelje-opste ludilo. Takodje qBitTorrent je resio probleme.

Poslednja izmena:
Problem je napokon uspesno resen , DeRadicci skenirao sa Malwarebytes, pa Eset Smart Security, i na kraju je Alvira resila problem.
shole92x , opasni ovi kopaci ima ih na raznim mestima ko zna za koga kopaju .

kiopaci.JPG

Nazad
Vrh Dno