Šta je novo?

Problem Gigabyte R9 280 X OC

Arki

Cenjen
Učlanjen(a)
04.07.2012
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D /Thermalright Frozen Vision 360.
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming
RAM
G.Skill Tridenr Z5
GPU
Palit Game Rock 5090
Storage
WD Black SN770 Kingston NV1 1TB/Samsung 870 QVO 1TB/Samsung 850 EVO Basic 500Gb/OCZ Vetekx 1,2,3,4 120Gb
Zvuk
ASUS ROG Delta S
PSU
ASUS ROG STRIX 1000P GAMING
Kućište
ASUS ROG Strix Helios
Monitor
Asus Tuf VG27
Miš & tastatura
Asus Rog Keris II ACE / ASUS Rog Strix Scope II
Ostale periferije
Sandberg Commander
Steam
ASUS GT-AX6000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Prekjuce instalirao Win 8,1 i ubacio pomenutu Grafu,ali danas krenuo malo da igram ETS2 kad nakon 2-3min. igre pojave se usprane linije a zatim slika zacrni a ton se cuje od igrice samo restart pomaze.Isti problem se desava i sa train Simulator 2014.
Neznam dali su Dreiveri problem ili nesto drugo

jesi overklokovao memoriju na grafici? linije se uglavnom zbog memorije pojavljuju

Isto se desava i sa 3DMarkt11:d

Spusti takt memorije na grafickoj pa vidi, vjerovatno memorija na grafi, ako bude reklamacija :(

Znaci dobijas Ausa kao prava zamena, bes doplate?

Gdje zivis kad imas tu mogucnost da uzimas koju hoces, u Srbiji nema ni matrixa, ni obicnog asusa ni gigabayt-a...
Blago tebi kad mozes da biras ;)

Da koja je to zemlja :) I koja je doplata ako nije tajna

Doplata je bila 60 Eur

Mogu reci da graka radi dobro bez problema kao sto je bilo na prehodnoj,i mnogo je tisa od prehodne Gigasch grafe:)

Poslednja izmena:
Matrix mene odbija jer je 3 slota

Prilozi

• 4xu.jpg
    4xu.jpg
    648 KB · Pregleda: 211
Poslednja izmena od urednika:
Ja imam zasebnu zvucnu koja se nalazi ispod graficke. Ok je 2 slota, taman. Ali 3 slota bi onda bilo nekako blizu. A i imam tuda crevce za vodeno hladjenje tako da meni 3 slot ne odgovara :)

Ja imam zasebnu zvucnu koja se nalazi ispod graficke. Ok je 2 slota, taman. Ali 3 slota bi onda bilo nekako blizu. A i imam tuda crevce za vodeno hladjenje tako da meni 3 slot ne odgovara :)
Nebih ni ja uzeo ovu ali su imali samo ovaj model jer su ove ostale sve rasprodali za kratko vreme,inace sam hteo da uzmem DirectCU II TOP ali sam trebao cekati do kraja meseca ili Toxit koji jos uvek ovamo nema u prodaji.Inace Gigabyte nisam hteo da uzmem ponovo.

i ja da se javim isti problem sam imao sa gigabyte posle nekog vremena pucala isto tako sa uspravnim linijama...izbegavajte je

Bas naprotiv sa gigabyte karticama imam ekstra iskustvo, pocev od 6870, pa 7870 koja je bila fenomenalan primerak, i evo sada imam gtx 770 sa kojom sam takodje prezadovoljan,

isto drugar ima problem sa blokiranjem i uspravnim linijama. r9 280x

hmm recicu mu da testira malo duze, da promeni bios i driver pa ako ne pomogne reklamacija ***

Jel su te uspeavne linije izgledale kao sa snimka, posto na mom asus-u sam imao par puta takve probleme. Udjem u bf4 i na prvoj mapi za recimo 5min se pojavi. Izadjem, udjem ponovo igram sledecih tri sata nista. Probao i bios i vise drajvera. I bf3 je jednom napravio slican problem.
http://m.youtube.com/watch?v=7b8DKEJeE2U

Vrh Dno