Sky_Spy_89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poena
- 320
Posedujem Gigabyte ATI 5750 1GB DDR5 vec par meseci i do sada nisam imao nikakvih problema. Problem je nastao pre par dana usled vecih vrucina pa sumnjam da je do temperature, medjutim... Do juce sam koristio Frontier 550W (sto je bilo los potez) da bih danas promenio i uzeo LC Power Silent Giant LC6600GP2 v2.3 600W 14cm Fan, jer sam mislio da je to zapravo problem odnosno pregrevanje grafike usled slabog napajanja. Ali problem je nastavio da se dogadja...
Rec je o sledecem, pri opterecenju grafike (konkretno posle pola sata igre Bad Company 2) na ekranu se na trenutak pojavljuje sledece:
i sto duze igram sve cesce dobijam tu sliku...
Temperatura Grafike i procesora je manje-vise ostala ista i sa novim napajanjem.
Ovo je temperatura u IDLE
A pri punom opterecenju ne prelazi 82 stepena sto i nije puno s obzirom da sam procitao na vise mesta da ova grafika normalno radi do 90 stepeni...
Konfiguracija je sledeca:
- AMD Phenom II X4 955 @3.2
- Gigabyte ATI 5750 1GB DDR5
- Apacer 2GB 1333MHz DDR3
- Maxtor 320GB
- LC Power Silent Giant LC6600GP2 v2.3 600W 14cm Fan
Windows 7 64bit
Da li je mozda neko imao ovakve probleme ili neko zna kako resiti problem
Unapred Hvala
Rec je o sledecem, pri opterecenju grafike (konkretno posle pola sata igre Bad Company 2) na ekranu se na trenutak pojavljuje sledece:

i sto duze igram sve cesce dobijam tu sliku...
Temperatura Grafike i procesora je manje-vise ostala ista i sa novim napajanjem.
Ovo je temperatura u IDLE

A pri punom opterecenju ne prelazi 82 stepena sto i nije puno s obzirom da sam procitao na vise mesta da ova grafika normalno radi do 90 stepeni...
Konfiguracija je sledeca:
- AMD Phenom II X4 955 @3.2
- Gigabyte ATI 5750 1GB DDR5
- Apacer 2GB 1333MHz DDR3
- Maxtor 320GB
- LC Power Silent Giant LC6600GP2 v2.3 600W 14cm Fan
Windows 7 64bit
Da li je mozda neko imao ovakve probleme ili neko zna kako resiti problem
Unapred Hvala
Poslednja izmena: