Šta je novo?

Problem E61 i povezivanje na Mondo

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Kad se povezem na Mondo i kliknem bilo koji link npr ZABAVA default browser mi izbacuje gresku
UNSUPPORTED CONTENT TYPE.
O cemu se ovde radi jer sam E61 kupio danas,updateovao ga na verziju 3 firmware,pa sve nesto mislim da ga nisam dovoljno proucio,ali nema tu neke velike mudrosti,jer sam pre toga imao 6630 i na njemu mi je sve radilo kao sat.
Svaki savet je dobrodosao

hvala unapred

Kad se povezem na Mondo i kliknem bilo koji link npr ZABAVA default browser mi izbacuje gresku
UNSUPPORTED CONTENT TYPE.
O cemu se ovde radi jer sam E61 kupio danas,updateovao ga na verziju 3 firmware,pa sve nesto mislim da ga nisam dovoljno proucio,ali nema tu neke velike mudrosti,jer sam pre toga imao 6630 i na njemu mi je sve radilo kao sat.
Svaki savet je dobrodosao

hvala unapred

probaj sa mini operom, iz nje sve radi sto je pod wap protokolom :)

angus cenim da si otvarao sa WEB app - samo za WEB http,za WAP koristi app Servisi - otvara samo WAP sajtove ne i WEB.
Odlican izbor telefona.

Ivane,tvoj odgovor je resio problem,treba da se otvori app SERVICES koja se nalazi u MENI>MEDIA>SERVICES i iz njega wap radi kako treba,ali zasto nece na ORTAK LOKATORU da mi otvori celu mapu vec je ona mala ,tj skracena i ceno bela?

Koristi Operu 8.65, mozes je naci na dosta mesta. Prikazuje sliku. Mislim da ti je Opera 8.65 (ne mini!) idealno resenje jer podrzava i www i wap stranice.
Preporucujem ti i FSCaller, Call Manager, SmartMovie, Hotspot Finder, Tomtom (ako ti treba) i F-Secure. Ima dosta toga ali ne mogu stici da isprobam sve...

Pozdrav!

Sad probao 8.65 Operu i nema sanse,ne prikazuje ni lokaciju,zato sto sam primetio da kad prima podatke o lokaciji GPRS konekcija se privremeno prekine i taj podatak izgleda da ide preko SMS-a ili preko GSM(mozda i lupam,ali ako neko zna vise neka me ispravi)

Dogadja se da ponekad 'pukne' veza pa ne radi. To pucanje na sekund, dva ti je normalno.
Mora da radi, probaj ponovo ;)

danas sam ceo dan preko opere pokusavao da na ortak lokatoru lociram prijatelja i nema teorije.Posle dve sekunde izbacuje "greska pokusajte ponovo i tako ceo dan.

tako je od kako su pustili 3g...
i to samo dok mi je kartica u e61. kad prebacim u neki 2g telefon, lokator radi.
nije mi jasna povezanost, ali :D

Vrh Dno