Alexajlo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2002
- Poena
- 630
Tokom proteklih nedelju dana od kada sma zamenio ploču, procesor i memoriju tri puta mi se tokom surfovanja (Firefox) na par sekundi blokirao računar (zacrni se ekran) nako čega je sledila poruka Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
Mašina je overklokovana na 3.5 Ghz a čini mi se i da je memoriji podignuta malo voltaža (možda ima neke veze).
Probao sam nekoliko zahtevnih igračkih naslova i sve teče glatko. Tokom igranja ovih problema nije bilo.
Računar i pored ovoga radi korektno.....ali me prosto živcira.
Vidim na stranim forumima da su se ljudi sa ovim problemom sretali još 2006 godine.
Neki krive drajvere, drugi memoriju, treći upozoravaju na crkavanje grafike (moja je stara 2 meseca)......itd.
Da li se neko susreo sa mogućim rešenjem ovg problema?
Pozdrav i SREĆNA NOVA (želim vam ostvarenje svih hardware-skih snova).
Mašina je overklokovana na 3.5 Ghz a čini mi se i da je memoriji podignuta malo voltaža (možda ima neke veze).
Probao sam nekoliko zahtevnih igračkih naslova i sve teče glatko. Tokom igranja ovih problema nije bilo.
Računar i pored ovoga radi korektno.....ali me prosto živcira.
Vidim na stranim forumima da su se ljudi sa ovim problemom sretali još 2006 godine.
Neki krive drajvere, drugi memoriju, treći upozoravaju na crkavanje grafike (moja je stara 2 meseca)......itd.
Da li se neko susreo sa mogućim rešenjem ovg problema?
Pozdrav i SREĆNA NOVA (želim vam ostvarenje svih hardware-skih snova).