Šta je novo?

Problem da uninstaliranjem program i neke skripte(HELP)

• Začetnik teme Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
1)Ovako kad ukljucim internet explorer pojavi mi se pri vrhu neki pretrazivac mp3,news i slicno i kad hocu da ga iskljucim>desnim dugmetom misa pa tamo pise allevsoogoa ...Sta je to...Iako ga uskljuim o5 se pojavi
2)Druga stvar je kad odem u add/remove programs pojavi se nesto Live Online Portal koji tezi 0 kb(?!) i kad probam da ga unisntaliram izbaci :"to verify you are a human...bla...bla....bla." i kad probam uninstal nece ...Dajte ljudi jel neko imao ove probleme?I kako je resio?

AJde baci mi na Pm gde mogu ti firewallovi da se skinu(ako mogu)

U medjuvremenu (vidi dal` ce ti pomoci)
idi u Internet Options i u polju Home page upotrebi Use Blank (time ces kad se startuje IE dobijati praznu stranu, pa onda kucaj adresu koja ti se svidja; ako hoces odma` na neki pretrazivac ja ti preporucujem da stavis www.google.com )

Usput bilo bi dobro da obrises sve sto ti je zaostalo od prethodnog serfovanja, pa upotrebi Delete Cookies (al` pre toga budi siguran da si zapamtio sifru za logovanje na benchmark forum i slicne) i Delete Files, isto u Internet Options. Takodje, mozda bi bilo dobro da u Internet Options>Advanced dechekiras "enable third-party browser extensions"

Manje-vise mislim da se (ubuduce) ovakve stvari mogu spreciti pazljivim selektovanjem ukljucenih opcija u Internet Options>Security. I naravno pazljivim izborom onoga na sta cemo kliknuti kada nam bude ponudjeno na Mrezi, s obzirom da su ljudi razvili prilicno prefinjene tehnike za privlacenje serfera, a koje se cesto baziraju na cinjenici da mnogi ljudi po navici kliknu na OK koje im se ponudi. Kvarno ali efikasno.

Daj covece objasnjavas mi kao da imam 1 god....Nije to u pitanju ne otvara stranicu pretrazivaca nego ispod adress bara dodaje taj pretrazivac....i to nije sad nije samo u IE nego i u My Computeru i ostalim aplikacijama...(btw resio sam problem ghostovao sam sitem 🙂)

zao mi je sto moj pokusaj objasnjenja shvatas "abusive", ali mi se cini da je tako dobro zbog svih drugih ljudi koji pokusavaju iz ovakvih stvari da nauce nesto, a pri tome nemaju previse iskustva. Ja obozavam da mi neko objasnjava kao da imam 1 godinu, pa tako i ja drugima.
Nije bas bilo savim precizirano iz tvog posta da se to desava i izvan IE-a. Mada, s obzirom kako je IE inegrisan sa windows-om, onda se stvarno moze postaviti pitanje koliko je win explorer (my computer) odvojena aplikacija od IE-a (jer neke stvari identicno funkcionisu u obe).

U svakom slucaju, ne racunajuci format, ghost-ovanje i sl., sigurna resenja je zoni vec pomenuo.

Nazad
Vrh Dno