Šta je novo?

Problem - Da li je crkla?

Camsy

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
619
Imam Asus-ovu graficku 8600GT 256mb koju sam kupio polovnu i prosle noci pokusao sam da aktiviran Video Out kako bih gledao film sa kompa na TV-u...7 Puta sam pokusao da ga osposobim radeci istu stvar dok na kraju nije proradio ali se nesto sa grafikom i desilo..signal na TV-u je skroz los i mracan u odnosu na monitor i ne moze da se popravi cak ni sa Brightness-om kao ni Contrast-om u podesavanju za izlaz ali sto je najgore posle toga graficka kartica pocela je da izbacuje cudne kockice pri pokretanju FILMOVA i bilo koje IGRICE na monitoru..Provereno znam da je to pre toga radilo i sve ostalo radi perfektno kao i do sad ali pomenuto ne..pravi izgled sahovske table... :( :( :(

Da li se mozda spalilo nesto naponom ulaznog i izlaznog signala jer sam posle toliko puta probavanja izgubio malo zivce pa sam prebadao kabl cak i na zivo..?? :( :( :(

Unapred hvala na pomoci..

ocigledno da te kockice znace da je graficka over and out...probaj samo da je pomocu riva tunera underclockujes...cisto dok ne skupis parice za neku drugu....

ahhahahahahahha...Ozbiljno?? :D
Prvo kad sam procitao PECENJE pomislih da je izraz za nesto sto ne znam..ali uz malo citanja skapirah da se radi o pravom KRCKANJU u RERNI..haahha :D
Extra.. :)
Bas cu da probam...Uostalom..to mi ocigledno jedino preostaje mada danas dobih Saphhire 5850..Prvi put da i ATI udje u moj komp..valjda nisam pogresio..

Evo jos jedno pitanjce u vezi PECENJA..
Sta da radim sa onim DVI, D-sub i TV-out plasticnim konektorom kao i onom plasticnom konektoru za ventilatorcic?? Jel to nece da se istopi i raskezi na toj temperaturi ili i to moram nekako da rasturam..mada delujem mi da bi trebalo da se lemi..?? :S:
Ovij lik je pricao samo o skidanju hladnjaka i paste..

Evo nigga spicio nVidiu u rernu sa sve plastikom

[YOUTUBE]RVWDru1bub8[/YOUTUBE]

Da..Da..Nije problem plastika..Nece da se deformise na toj temperaturi za to vreme...Juce sam krckao 8 minuta bratovu graficku koja tek ima probleme..ceo ekran je razmrljan i posle 8 minuta NISTA..Ista prica.. :(
A bas sam se ponadao da ce se popraviti pa da se igramo i sa SLI posto vec ima takvu istu u kompu..
Ne znam da li nije bilo dovoljno vremena tih 8 minuta ili pak postoji nesto sto rerna i ne moze da popravi.. :( ..Sad se nesto bojim da je krckam opet jos 10 minuta ili sl. jer mi deluje da su se elektroliti malko naduvali mozda..

probaj da je pečeš još jednom, kondenzatore samo malkice gurni ako se previše naduju...

Da..Da..Nije problem plastika..Nece da se deformise na toj temperaturi za to vreme...Juce sam krckao 8 minuta bratovu graficku koja tek ima probleme..ceo ekran je razmrljan i posle 8 minuta NISTA..Ista prica.. :(
A bas sam se ponadao da ce se popraviti pa da se igramo i sa SLI posto vec ima takvu istu u kompu..
Ne znam da li nije bilo dovoljno vremena tih 8 minuta ili pak postoji nesto sto rerna i ne moze da popravi.. :( ..Sad se nesto bojim da je krckam opet jos 10 minuta ili sl. jer mi deluje da su se elektroliti malko naduvali mozda..

:) uzmi i aparat u ruke..napravi video tutorijal...samo zamrci marku rerne da ne bude reklama:)
to je ionako poslednja opcija...i tako podgrejana nece mnogo raditi..al ajd...srecno

Nazad
Vrh Dno