rotkod
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2003
- Poena
- 710
Problem je sledeci radi se o grafickoj karti asus v9999/td 128mb. Prilikom igranja na vecim rezolucijama 1280X1024 i većoj, javljaju se artifekti. Konkretno najvise zeza Tomb Raider-Legend, oblivion, ponekad i evolution gt.
Rezoluciju monitora drzim na istim vrednostima i nema nikakvih smetnji u normalnom radu. Graficka je na defoltu i sa normalnom temperaturom.
Menjao sam drajvere i sve je isto, cak sam dizao sistem ispocetka.
3dmark 2005 sa najacim antialiasingom kao i sa anisotropikom na rezoluciji 1024X768 prolazi, a na gore navedenoj vecoj izbacuje mi sledece:
IDirect3DDevice9 Createcube texture failed Out of video memory (D3DERR outofvideomemory).
Moze li neko da mi pomogne ili da neko objasnjenje sta je u pitanju.
Igram i counter strike i sa njim nema nikakvih problema na bilo kojoj rezoluciji.
Rezoluciju monitora drzim na istim vrednostima i nema nikakvih smetnji u normalnom radu. Graficka je na defoltu i sa normalnom temperaturom.
Menjao sam drajvere i sve je isto, cak sam dizao sistem ispocetka.
3dmark 2005 sa najacim antialiasingom kao i sa anisotropikom na rezoluciji 1024X768 prolazi, a na gore navedenoj vecoj izbacuje mi sledece:
IDirect3DDevice9 Createcube texture failed Out of video memory (D3DERR outofvideomemory).
Moze li neko da mi pomogne ili da neko objasnjenje sta je u pitanju.
Igram i counter strike i sa njim nema nikakvih problema na bilo kojoj rezoluciji.
Poslednja izmena: