Šta je novo?

Problem ASUS v9999/td 128mb!

• Začetnik teme Začetnik teme rotkod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Problem je sledeci radi se o grafickoj karti asus v9999/td 128mb. Prilikom igranja na vecim rezolucijama 1280X1024 i većoj, javljaju se artifekti. Konkretno najvise zeza Tomb Raider-Legend, oblivion, ponekad i evolution gt.
Rezoluciju monitora drzim na istim vrednostima i nema nikakvih smetnji u normalnom radu. Graficka je na defoltu i sa normalnom temperaturom.
Menjao sam drajvere i sve je isto, cak sam dizao sistem ispocetka.
3dmark 2005 sa najacim antialiasingom kao i sa anisotropikom na rezoluciji 1024X768 prolazi, a na gore navedenoj vecoj izbacuje mi sledece:
IDirect3DDevice9 Createcube texture failed Out of video memory (D3DERR outofvideomemory).

Moze li neko da mi pomogne ili da neko objasnjenje sta je u pitanju.
Igram i counter strike i sa njim nema nikakvih problema na bilo kojoj rezoluciji.

Poslednja izmena:
Prvo proveri temp. graficke tokom igre,ako prelazi 85c onda stavi bolju pastu ispod hladnjaka,a ako nije to onda probaj da je davnklokujes za nekoliko MHz.Pozdrav.

Temperatura je ok trenutno se ta desavanja smirila videcu sta ce da bude narednih dana .

Чек мало, ко од вас двојице има проблема са овом графичком?

rotkod или bandit...

Wulfgar je napisao(la):
Чек мало, ко од вас двојице има проблема са овом графичком?

rotkod или bandit...

😀 😀 😀 Izgleda obojica 😀 😀 😀

X-files :d

Busted! :d

M a ja imam problem nego nisam mogao nesto da postavim post pa ga je drugar postovao mesto mene . Sad se desava nesto drugo Igrica radi ok 3d mark prolazi na rezoluciji 1280 sa 1024 sa anti aliansing na 2AA i antistopic na 16 . Cim ukljucim anti aliansing na 4AA sa ostalim istim podesavanjima mark mi izbacuje out of video memory valjda sam lepo napisao . Kada sam uzeo ovu graficku sve je prolazila bez problema . Sta se desava zna li neko .

aha drugar... opet dual channel 😀

Poslednja izmena:
Ma laže vas ja imam problem... he,he,he..:bottle:

Postovah umesto bandita...:bottle:

Samo nije dual channel već SLI... hi,hi,hi😀 :d

Ма имате обојица проблема 😛

"I used to be schizophrenic, but We am ok now :d "

Probaj da reinstaliras 3d mark ja sam imao slican problem i resio sam ga na takav nacin.Pozdrav.

kalla89 je napisao(la):
Probaj da reinstaliras 3d mark ja sam imao slican problem i resio sam ga na takav nacin.Pozdrav.
Lako će za 3DMark ali kako da popravi ovo "stanje" u igrama? 😉

bandit je napisao(la):
Sad se desava nesto drugo Igrica radi ok 3d mark prolazi na rezoluciji 1280 sa 1024 sa anti aliansing na 2AA i antistopic na 16 .

Da lepo je prody citirao sta sam ja napisao i dalje sve prolazi cak i igrica je radila ok dva dana kad treci sipak Tomb Raider - Legend artifekti aj sad majstori recite sta se desava . Ostale igrice rade a ta igra na drugim racunarima radi ok.

Nazad
Vrh Dno