Stavio sam prvu slot m.2 nvme iamm ssd uradio apdejt i dalje ga ne vidi bios ssd m.2Znači podržava, samo moraš da obratiš pažnju na odabir konektora.
Sad ga video drugi slotaMora da bude sistemski disk, kako kaže uputstvo.
Supports NVMe SSD as boot disks.
EDIT: Kad kažeš da si kupio matičnu ploču, ne znam da li sklapaš novi sistem ili bi S-ATA disk na kojem ti je operativni sistem da bocneš u novu ploču. Ovo drugo neće da može, po uputstvu.
Ako je pak sistem nov, povadi sve slotove osim M.2_1 i vidi da li će BIOS da ga vidi. AKo hoće, instaliraj sistem pa naknadno dodaj GPU, S-ATA disk
Vec imao windowsMora da bude sistemski disk, kako kaže uputstvo.
Supports NVMe SSD as boot disks.
EDIT: Kad kažeš da si kupio matičnu ploču, ne znam da li sklapaš novi sistem ili bi S-ATA disk na kojem ti je operativni sistem da bocneš u novu ploču. Ovo drugo neće da može, po uputstvu.
Ako je pak sistem nov, povadi sve slotove osim M.2_1 i vidi da li će BIOS da ga vidi. AKo hoće, instaliraj sistem pa naknadno dodaj GPU, S-ATA disk
Ali nece imati brzinu kao sto pise na kutiji jer drugi slot sporijiPa onda ti je sve jasno. Drugi ce da ga vidi, ali drugi je SATA konekcija, ne PCIE tako da ti je glupo da ga stavljaš.
Stisni zube, reinstaliraj win i to će onda da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari