Šta je novo?

Problem Adsl Beotel

• Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja
testthenext je napisao(la):
Da, Xaver, ali ko nama prodaje uslugu, Beotel ili Telekom???

Na njima je da fer kazu o cemu se radi, i da ganjaju Telekom da to resi, nema druge, jer ovo zaista ninasta ne lici. Moram da dajem pozarstvo porek kompa kada dizem nesto ozbiljnije na net?!?!? Pa jel to ima negde???

slazem se ali u ovoj zemlji je to problem od kad postoji.
Ali ako odes kod beotela oni ti kazu: "nije do nas, kriv je telekom"
Ako odes u Telekom oni ti kazu "platili ste beotel-u zalite se njima"

U ugovori koji sam potpisao za ADSL stoji klauzula "NE GARANTUJEMO PROTOK" .... i to je tuzna cinjenica.

To je kao kad bi kupio mleko od litar a na kutiji ti pise "ne garantujemo da ce celo litar unutra".

kao sto rekoh, mnog stvari se ovde zavrsvaju skidanjem odgovornosti sa sebe

PoisonFree:

DC++ kompresuje fajlove a brzina koju dobijas nije realna brzina protoka. Na adslu (256/64kb/s) ni cudom ne bi mogao da postignes brzinu skidana preko 30kb/s

Poslednja izmena:
Ovo se ne moze svesti pod tu klauzulu jer se radi o prekidu protoka, tehnickoj gresci a ne o smanjenom protoku. Tu je velika razlika!

...ovo prevazilazi granicu dobrog ukusa... kod mene je veza u prekidu na svakih sat i po sa kulminacijom u 23.00h kada se moram rekonektovati cesce a i veza je opterecena. price o telekomu kao stalnom krivcu su neosnovane jer je evidentno da na istim mestima,kod drugih provajdera veza funkcionise.
Zamolio bih ljude sa ovih centrala koji korite ADSL kod nekih drugih provider-a da nam iznesu svoja iskustva i otklone sumnje...
Pozdrav!

doziveo sam da kazem ...Ziveo TELEKOM!

Novi Beograd

ADSL Router modem, cesto se " zaglupi " i jedini nacin da se aktivira jeste prekid napajanja , jer nema druge mogucnosti resetovanja modema ( u sistemu su laptop i glavni kompjuter ).

Da li postoji program koji meri protok i koji moze softberski da resetuje ovaj modem.

PS. Radi se o modemu sa 4 mrezna izlaza na koji su prikljucena 2 racunara.

Od jutros opet problemi sa Beotelom... Identicno kao pre par meseci kad smo morali da koristimo ono njihovo uputstvo za smanjenje velicine paketa. Evo cak mi se ni smajliji sa desne strane nisu ucitali :( Moram po 10 puta da kliknem na neki link da bi stranica pocela da se ucitava. p2p isto bedno radi...

Poslednja izmena:
Ludi sve vase probleme sam imoa i ja dok nisam kupio novi ruter
Od tada veza se vishe ne prekida
Inace 2 meseca sam bio u agoniji ko vi i imao sam ruter koji su oni davali za 1000 din cini mi se neki crypto.Sad je verovatno zavrsio u vasoj kuci : )

Ja sam dobio Sagemov 800 i cekam da mi Telekom pusti signal i da onda zovem Beotel da me prikljuce. Ja sam na centrali 382 na Zvezdari.

shku je napisao(la):
Inace 2 meseca sam bio u agoniji ko vi i imao sam ruter koji su oni davali za 1000 din cini mi se neki crypto.Sad je verovatno zavrsio u vasoj kuci : )

Ma zezas nas
:cigar:

shku je napisao(la):

Upravo tako....Za sve koji imaju problem sa umrtljavanjem veze,resenje je da uzmu od Beotel-a Conexicant ruter za koji se doplacuje 1000 dinara jer ih imaju manje od ostalih modema...Vezuje se preko mrezne karte,nema drajvera kao ni bilo kakvog softvera...Jedino,valjalo bi ipak jednom u desetak dana ugasiti ruter sa napajanja na kratko da ne bi bilo problema...
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Vi imate probleb sa Beotel ADSLom??? tuzno, ali je jos tuznije cekati da ti Telekom pusti signal. PS. Kolko ste cekali na pustanje signala tacnije na kompletno pustanje ADSLa???????

Vrh Dno