Šta je novo?

[Problem] Acer Aspire 5315

zechs

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2008
Poena
645
Na laptopu tasteri na tastaturi ili ne reaguju ili nasumicno reaguju. Desava se i kao da je gomila tastera pritisnuta istovremeno ili se pritiska istovremeno, u smislu da kada se otvori neki prozor u Windowsu sve pocinje da treperi. Treperi i ceo meni u tom aktivnom prozoru, File, Edit, View i sl.

Takodje, probao sam da nakacim i eksternu usb tastaturu, ali je sve isto. Isto se desava i kada restartujem laptop. Nakon 100 pritisaka u sekundi F2 tastera,jedan se detektuje i nekako udje u bios, gde se ponovo desava da tastatura ne reaguje ili reaguje na trenutke.

Touchpad radi, kursor misa se pomera. Ne mogu da se setim, ali mislim da rade i levi i desni tasteri na touchpadu.

Nekako sam uspeo da iskeniram sistem protiv virusa, ali sve je cisto.

Verovatno ti je tastaura od laptopa neispravna ,probaj da skines tastaturu od laptopa i da koristis samo externu pa javi sta se desava.
Inace imam polovnu tastaturu za tvoj model od neispravnog laptopa ako bude trebalo.

Hvala na odgovoru, laptop se trenutno ne koristi, ali ce verovatno otici u servis. Probacu i to u medjuvremenu kada budem nasao vremena. :)

Nazad
Vrh Dno