zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Na laptopu tasteri na tastaturi ili ne reaguju ili nasumicno reaguju. Desava se i kao da je gomila tastera pritisnuta istovremeno ili se pritiska istovremeno, u smislu da kada se otvori neki prozor u Windowsu sve pocinje da treperi. Treperi i ceo meni u tom aktivnom prozoru, File, Edit, View i sl.
Takodje, probao sam da nakacim i eksternu usb tastaturu, ali je sve isto. Isto se desava i kada restartujem laptop. Nakon 100 pritisaka u sekundi F2 tastera,jedan se detektuje i nekako udje u bios, gde se ponovo desava da tastatura ne reaguje ili reaguje na trenutke.
Touchpad radi, kursor misa se pomera. Ne mogu da se setim, ali mislim da rade i levi i desni tasteri na touchpadu.
Nekako sam uspeo da iskeniram sistem protiv virusa, ali sve je cisto.
Takodje, probao sam da nakacim i eksternu usb tastaturu, ali je sve isto. Isto se desava i kada restartujem laptop. Nakon 100 pritisaka u sekundi F2 tastera,jedan se detektuje i nekako udje u bios, gde se ponovo desava da tastatura ne reaguje ili reaguje na trenutke.
Touchpad radi, kursor misa se pomera. Ne mogu da se setim, ali mislim da rade i levi i desni tasteri na touchpadu.
Nekako sam uspeo da iskeniram sistem protiv virusa, ali sve je cisto.