Šta je novo?

Problem 580GTX

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Gledao sam film i pocrnila mi slika zvuka je bilo, ugasio film i pokrenem Vantage koji odmah stane i piše u desnom doljnjem kutu Display Driver nvlddmkn stopped responding and has successfully recovered.
U Event Vieweru piše Warning EventID 4101
Da li se to pokvarila grafička
Ugasio sam kompjuter i ponovo upalio isad radi normalno
Driveri su 266.58

Poslednja izmena:
verovatno te drajveri zezaju. ko bi rek'o, ja mislio forceware-i su savrseni.

Pa dobro, GTX580 je skoro izasla, drajveri se jos uvek peglaju. Nije to nikakav problem, samo se drajver "iskljucio", meni se to desavalo prilikom overkloka, restart sve resava 🙂

Sigurni ste da je do drivera, jer srce mi bude stalo ak je riknula grafička

baci Crysis jedno 20 loopova,mozda je samo zabagovala...Ako pukne,probaj da reinstaliras drajvere,ako ne pomogne reinstaliraj sistem...Ako nista od toga ne pomogne,reklamacija...

Poslednja izmena:
meni se desava sa mojom gtx460,ali samo u NBA 2k11,i to izmedju cetvrtina,dodje mi da poludim...ALT+TAB pa ponovo u igru i sve ok...

Meni je tako tandrljalo sa 9600GT Turbo (Gigabyte) pa je na kraju ispalo da je grafika ipak defektna.

GTX580 je ipak visoka klasa i sama karta je uradjena mnogo bolje nego karte srednje i nize klase, tako da je tu problem bio u drajveru. Od svih zaista skupih karti koje sam imao, shto Nvidija, shto Ati, nijedna mi nije riknula, a imao sam ih ohoho.

Probao sam vrtiti 3D Vantage nekih 15min i nije se ponovilo, igrao sam MOH 2010 isto je radilo dobro.
Inače to mi se uopče nije dogodilo za vrijeme igranja nego kod gledanja filma, prvo je bila vodoravna crta, pa nestalo slike.
postoji mogučnost da mi se to ponovi, nemam potrebu bilo što reinstalirati jer je sistem instalirani prije tri tjedna i 266.58 su prvi driveri koje sam stavio, tako da nemogu biti repovi od nekih prijašnjih drivera.
Čudime jedini da restart nije pomogao, nego sam morao ugasiti PC, grafička se ne pregrijava.

Poslednja izmena:
ma zabagovao drajver na trenutak,desava se...

driveri su 100% i meni se desavalo dok sam imao gtx280,problem rešen instalacijom izpeglanih drivera.

A moze li biti da neki kodek zeza? jer se deshava za vreme gledanja filma.

Nazad
Vrh Dno