Šta je novo?

Probelm sa pojacalom?

zelic

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2006
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel core ulta 7 265k
Matična ploča
Msi pro z890-s
RAM
2x16gb fury 6000mhz
GPU
Asus tuf 4070
Kućište
NZXT 510
Pristup internetu
  1. Optički internet
U zadnje vreme kada ukljucim pojacalo i muziku (preko kompa ili radija) posle par sekundi muzike ukljuci mi se malo slovo P na tabli i sve mi zablokira.
Kontam da to protection i da se ukljucila neka zastita.Pre par nedelja mi se pojavilo ovo i otvorio sam pojacalo i ocistio od prasine i posle je radilo.Medjutim sada se ponovo stvara taj problem.Proverio sam kablove i oni su ok. Da li neko zna sta bih ovo moglo da bude?
6ugutuqy.jpg

Auuuu, alaj si promasio mesto za temu !!!!

Auuuu, alaj si promasio mesto za temu !!!!
Pa dobro nisam puno promasio,pitao sam da li neko mozda zna do cega je kvar.A ako nisi imao nesto pametno da napises ovde,mogao si i da preskocis ovaj post!

Ali ovo je kvar!
Molim modernatore da izbrisu sve osim prvog posta i ako sam pogresio da premeste temu.

Proveri zvučnike i kablove da nisu u slučajno kratkom spoju, proveri da li imaš ventilator za hlađenje i da li se okreće, moguće je da se ne okreće kada je potenciometar na nekoj manjoj vrednosti.

Proverio sam kablove posto su mi to rekli prvo da proverim i sve je ok.Kada sam ga otvorio vidim da nema ventilator.
Sada kada sam ga otvorio izgleda da ponovo radi,moguce je da dolazi do nekog spoja,tako je i prosli put radio 4-5 dana kada sam ga ocistio!

Proveri vizuelno i stanje elektrolita da li su naduti ili su iscureli. Ako jesu kupi i zameni po istim vrednostima za kapacitet i napon. To je sve što možeš u kućnoj radinosti.

Proveri vizuelno i stanje elektrolita da li su naduti ili su iscureli. Ako jesu kupi i zameni po istim vrednostima za kapacitet i napon. To je sve što možeš u kućnoj radinosti.

Hvala puno,
Sada opet malo radi ,pa kada bude opet izbacivalo provericu!

Nazad
Vrh Dno