Šta je novo?

Prob sa integrisanim zvukom

Nykolla

Slavan
Učlanjen(a)
13.08.2004
Poena
301
Elem uzeo sam asusovu plocu koja ima 6-o kanalni zvuk i sad kad sam hteo da nabodem neke 5.1 zvucnike nisam mogao posto pozadi ima samo dva izlaza u cemu je stos?

Nykolla je napisao(la):
Elem uzeo sam asusovu plocu koja ima 6-o kanalni zvuk i sad kad sam hteo da nabodem neke 5.1 zvucnike nisam mogao posto pozadi ima samo dva izlaza u cemu je stos?

Koja ploca je u pitanju?Kako bre ima samo 2 izlaza.Jeli ima mozda tih 2 +1 za mic? ;)

Za Asusa vazi da ako hoces ono sto pise na kutiji, obicno treba da doplatis neki evro, sto se kaze "optional"

i ja imam isti problem imam asus p4s8x-x (znaci nije neka budjava ploca nego X serija ona najbolja-bar je bila)isto 6okanalni ali imam 1 izlaz
znaci audio in+audio out+mic a imam Pc theatre 5.1(koji ima 3 "bananice")i sve sam "zbudzio"na 1 audio out i nekako sljaka
ako neko ima neki predlog i meni bi pomogao
POZ

Poslednja izmena:
Kad ukljucite 5.1, onda:
audio out su prednji, in su zadnji i mic ulaz je za woofer/centralni.

@Boqyk Da li je to onda razlog zašto mi "ne radi"mic kad je uključen 5.1?
znači ako hoću da mi radi mic moram da se "odreknem" 5.1 ili mostoji neki drugi način da se ovo ukomponuje :wave:
POz

M!ST!CX je napisao(la):
imam asus p4s8x-x (znaci nije neka budjava ploca nego X serija ona najbolja-bar je bila)
neam veze sa temom ali...
-x u prevodu znaci "najbudjavija asus serija ploca" tako da te neko malo jajebao kad ti je prodavao. a posebna prica je to sto je ploca sa sis chipsetom (p4S8x-x)

@Filo proverio sam i bio si u pravu po pitanju x serije to su low end modeli,moja greska
ali sta je tolko lose sa silikonski integrisanim sistemom(SiS)?
POZ

Vrh Dno