Šta je novo?

pro pinball problem

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
e ovako, imam instalirano 3 flipera od pro pinball-a: big race usa, fantastic journey i timeshock! kod sva tri mi se desava da fliper radi, ali zvukovi i muzika su isprekidani, ili ih uopste nema i dosta pucketaju, a kod big race kad se ukljuci 4-5 loptica odjednom, pocinje neugodno da seckaju frejmovi a pise da fliper radi i na pentium kecu!!!?? takodje, imam winXP sa ugradjenim SP1,....da nije mozda zbog operativnog sistema, ili .....?
😕
thx....

Vince Carter je napisao(la):
Iskljuci Hardware Acceleration za zvuk u Control Panelu.

uradio...i dalje isto s..nje.....nesto drugo je u pitanju...

nemam 5.1 karticu, nego neku c-media device integrisanu na asusuovoj maticnoj ploci.....

oogabooga je napisao(la):
...
uradio...i dalje isto s..nje.....nesto drugo je u pitanju...

nemam 5.1 karticu, nego neku c-media device integrisanu na asusuovoj maticnoj ploci.....

:? Steta, tako sam ranije resavao isti problem, doduse ne u XPu...

Da podignem ovaj thread iz mrtivih. 🙂

Ja se ponovo nalozio na Fantastic Journey, a on nece da se igra sa mnom. 🙁

Nepodnosljivo mi kasni odziv na komande sa tastature i blokiraju se tasteri. Pomagajte, ako neko zna resenje ovog problema.

i ja da pa podignem thread iz mrtvih! 🙂 Ja sam skinuo ovih dana pro pinball timeshock demo, i isto sam imao strasno kasnjenje komandi, onda sam probao sa "compatibility mode", mislim na 95-icu, i proradilo OK. Vrijedi pokusati! Nego, sto ti se to priigrao fliper na Novu Godinu??? PS Ako proradi, posalji i meni 1 kopiju, castim pivo next time! :q

Okupilo se bilo pijano drustvo, pa sam ih nalozio na fliper. 😛

Videcu da ga nabavim ponovo pa da probam. 😉

Pozdrav, drugar!

pijano drustvo+nova godina+pinball simulacija=unistena tastatura, mozda i jos ponesto (Ati 9800 krene da tiltuje od konstantnih udaraca nogom u kuciste).

Znam kako smo na faxu, na casovima "Informatike" (znaci navoda su tu namjerno) unistavali tastature i sa ovim tupavim Space Cadet-om, zato mom drustvu necu prijavljivati novajlije iz pro pinball serije, ako/kad ih nabavim :d

Sta je sve ova tastatura od 5 evrica prezivela, ne bi verovao. 🙂

p.s. Recimo da sam jedno vreme bio nalozen na Fifa-u, a umem da budem zivac, pa kad mi zavali golcinu sa 40 metara...ostatak pretpostavljas... :d

Onda razmisli jos jednom dal da instaliras pinball. Znas kako je kad stignes do nekoliko desetina miliona, a onda taster kasno odreaguje. Ili kupi neku jos jeftiniju tastaturu samo za pro pinball 😀

E, sad probah pinMAME+virtual pinball kombinaciju, free sve, a neke table (npr F1 Gran Prix) obecavaju, ali ima i onih :razz: Preporuka.

off: ja danas shmirglao TT12, jel dovoljno uglachan (vidi attachmente!) 😉

Prilozi

• IMG_3394 (Small).webp
    IMG_3394 (Small).webp
    46.2 KB · Pregleda: 83
  • IMG_3392 (Small).webp
    IMG_3392 (Small).webp
    46.1 KB · Pregleda: 82
  • IMG_3397 (Small).webp
    IMG_3397 (Small).webp
    16.3 KB · Pregleda: 83
I jel' si dobio nesto tim "bolesnim" 😛 glacanjem?

p.s. Banovace nas bre zbog off-a... :d

e da, sija se kuler kao fliper loptica, eto nije vise totalni off :d
A izgleda jesam dobio, manje na idle, ali dosta na full (sto i jeste poenta, jelte!). Mah, predji na private, a ja danas idem da skidam nove table za visual pinball, pa cu javiti sta valja, a sta ne

E i ja da ga dignem! 😀

creative 5.1 zvukovi isprekidani uzas, win xp - pomagajte?

posalji mi kopiju igre, da vidim mogu li ti kako pomoci 😀

Delija je napisao(la):
Da podignem ovaj thread iz mrtivih. 🙂

Ja se ponovo nalozio na Fantastic Journey, a on nece da se igra sa mnom. 🙁

Nepodnosljivo mi kasni odziv na komande sa tastature i blokiraju se tasteri. Pomagajte, ako neko zna resenje ovog problema.
evo sam ga nabavio, kooonacno 🙂 Dakle, probao bez compatibility mode, truba, kasni; ukljucim ga, skoro sve OK. Komande rade, al igra secka (99 godina, a imam 6600GT :d), te skontam da valja iskljuciti "motion blur" (a i ljepse mi je 1000x bez njega!), i sve radi, cak i u 1600x1200, mada ga drzim za stepenicu manje, zbog refresh rate-a.

Eto problem rijeshen! 🙂 Mada, sad mi se vise igra Timeshock, nalozio sam se bio na demo! :razz: Ako njega nabavish, javi 😉

Sto se tice zvuka, imam Audigy2, samo vrrrrlo rijetko cujem neko "cak", vidjecemo dalje kako ide...

E sad da se ja ukljucim ponovo...

Na Ti4200 u Vrscu mi radi perfektno, bez ikakvog compatibility moda, dok na ATI-ju 9550 i 9800 secka...

izgleda nVidia rules! :d

hehehe

Ma, bice da je do neke razlike u softveru/operativnom sistemu/itd. A kad kazes "secka", mislis na kasnjenje komandi ili bas na seckanje (meni je bas seckalo kad npr budu 2 lopte na tabli odjednom, dok nisam bar prepolovio "motion blur").?

Na kasnjenje komandi mislim, sto mi je jos gore...

pa eto, rijesio sam ti problem, compatibility mode i sve fercera OK.
BTW, ovo je prva igra za koju mi se graficka ne prebacuje u 3d mod dok je igram.

Sad jos da nabavim preostale 3 igre iz serijala (njih definitivno nema u PG! 🙁 )

Nazad
Vrh Dno