Šta je novo?

Pro Pinball pod XP

Vugla

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2003
Poena
620
Nigde nisam video da dobri stari fliperi Timeshock, BigRaceUSA i Fantastic Journey rade pod XP bez nekih problema. Naime, ili komande kasne ili se zvuk ubrza i krci :wall: . Sad trenutno imam ovaj drugi problem pa me za zanima da li ga je neki flip fan resio. pomagajte ili :crash:

meni timeshock radi besprekorno, brusa i fantastic mi takodje rade extra samo sto me zvuk extra zeza...

Fantastic Journey pod XP...radi bez ikakvih problema.
Zvucna karta nije integrisana, stavio sam onu malu cmi8738

i meni sve radi besprekorno osim zvuka, imam Live 5.1, mozda me on zeza, mada i kod ortaka je isti problem koji ima neki integrisani zvuk, znaci ipak :crash:

Jer si probao sa commpatibility modom? Mozda ti on pomogne.

compatibility je meni rijesio sve probleme (imam i Audigy 2)

Da dodam da i meni rade bez problema pod XP i to sa svim do sad service pakovima i na barem 3-4 razlicite konfiguracije. Probaj malo sa izmenama u settingsu flipera, a i upgreduj drajvere ako vec nisi.
Zaboravio si na prvi pinball iz serije The Web, koji po defaltu ne radi pod Xp nego mora da se budzi malo. Ne secam se tacno sta ali moze i on da proradi. Cisto da se pohvalim :) pre jedno 2 godine u IPS sam pazario original Pro Pinball serije pack prva 3 flipera za neke sitne pare (recimo kao sad 1000din).
poz

Nedavno sam instalirao timeshock i fantastic journey,rade normalno samo sto Xp(sp2) pod procesima dodeli prioritet above normal,pa mora da se smanji na normal,jel zna malo da zastane i ne moze winamp da radi ako proces nije na normal namesten.Mozda nekom zbog toga zeza.Inace koji vam je hi score u timeshocku?Ja sam uspeo samo 274 miliona i rampe 8-way,mada nisam puno igrao.

Meni je The Web najbolji pro pinball

nE VREDI :crash: , sve sam probao ali mi se zvuk i dalje ubrzava.

SLazem se da je najbolji Timeshock!
big race usa - mnogo prodaje
FantasticJourney - mnogo sareno i samo dve tipke
The web - malo igrao jer sam prvo poceo sam timeshock pa sam se slabo vracao na njega

dj13 je napisao(la):
Cisto da se pohvalim :) pre jedno 2 godine u IPS sam pazario original Pro Pinball serije pack prva 3 flipera za neke sitne pare (recimo kao sad 1000din).
poz

nasao sam kolekciju sva cetri, nekih 1.4GB :banana: , mozda lepo prorade jednog dana ;)

1.4GB? :zgran:
Future Pinball 15MB freeware i ne treba mu "pro" u imenu da bi bio dobar.

jedini problem je sto nigde ne mogu da nadjem Timeshock sa muzikom jer ona je koliko se secam bila u cda formatu i ne znam zasto nije moguce da se grebuje zajedno sa igrom, bas steta.

ja ga imam sa muzikom :d Al sam zato prvo imao varijantu bez, od 40ak MB, a ovo je ~650...

Vrh Dno