Poceo bih od zvuka, e tu nema nista novo..isti stari glupi komentari i nista posebno,ali bih izdvojio zvuk koji proizvodi lopta kad udari u precku..daleko najbolje...
sledece je interface.. mozda je bolji mozda gori,ali meni se svidja.. za pocetnike ima i neki mini meni na pocetku ali srecom moze da se iskljuci... taj meni sadrzi opcije u kojima moze da se uredi taktika na neki primitivan nacin.. (for noobs)
dalje...
licencirani timovi..njihov broj je daleko najveci do sada...
master liga...mozda neko priimeti ako krene da igra master ligu da postoji izvesni Jaric..koji je defanzivac iz serbia&montenegro (jedan veliki minus za igru

) sto je ocigledno jedan izvesni ommaz nasim defanzivcima u svetu, ipokazatelj da srpska odbrana ulazi vec polako u uigrane tokove svetskog fudbala... brazilci imaju sambu u napadu a mi moravac u odbrani
sada sama igra..pre pocetka utakmice mocii cete iz filmske perspektive da pogledate na trenutak stadion.. i stvarno fenomenalnoo izgledaju..old trafford je fenomenalno modelovan.
nazalost meni se modeliranje igraca ne svidja preterano, jer previse podseca na fifu... ali mnogo elegantnije izvodjenje kretanje, padanje i sve, odmah nas vraca u realnost i pokazuje jos jedan veliki plus a to su nove animacije igraca... lica su fenomenalno modelirana... ubacene su slike igraca, koje nisu bog zna kog kvaliteta ali boze moj... ipak su tu...
utakmica pocinje..sve sni ste da ne mozete da prodjete po sredini.. igra je dosta ubrzana... au ..pa sta bi ovo.. pa i uklizavanja su ormenjena.pa meni ovo vise sad licimalo na arkadu..cak cetiri uklizavanja bez faula.. hmm... ili sam postao majstor odjednom..ili..

sa X-om se mnogo teze uzima lopta nego ranije... znaci glavno je uklizavanje... ah..ni gol nisam mogao kompu da dam a vec je poluvreme... NEVEROVATNO je to sto komp izgleda zna samo da ide po strani i ubaci visokom igracu (nepogresivo) na glavu i tu moja odbrana ima jako slabe sanse da ispuca... to mi se ne svidja..ah..evo i jednog van persie poteza.. kao protiv nas na svetskom, svako je ovde van persie i pokusace da izbaci vasu odbranu kao ronaldinjo i da preskoci vas zadnji zid odbrane... svaka mu cast, ali uspeva mu kao od sale...
evo i gola..posle ko zna kog prdora sa boka ovaj put je uspeo da mi ga zabiberi pod precku... moji jalovi napadi sa taktikom iz pes 5 ovde nije imala sanse... ali ima mnogo dobrih strana... pasevi su mnogo precizniji..mnogo se lakse trci po aut liniji..necete vise izgledati kao magarac kad istrcite sa lloptom u aut a sami ste

svu u svemu odlican proizvod, sa dosta novina, ali nista revolucionarno, samo malo lepsi precizniji brzi i..

ma potpuno druga igra ako mene neko pita.. ali nije bitno sta ja mislim..bitno sta cete vi reci...
p0z svima, i uzivajte u fm 07 ako vec ne mozete u pes 6