Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Evo kako ja dajem golove iz slobodnjaka. (attach)
Prvo doddam (L1+pass), držim na dole (R Carlos ima strašan šut) zbog bolje preciznosti i na kraju punim šut do blizu pola, iz 2-3 puta stiskajući shoot.
Gotovo da nikada ne felširam, kada se dobro nacilja - nema ni potrebe za felsh-om...

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES6050.rar
    170.6 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Trougao bi trebao da se koristi pri sutu slobodnjaka iz daljine. Znaci drzis gore odredis skalu sa kockom, pustis kocku i pritisnes (drzis) trougao. To bi trebalo da da ubrzanje lopti. Isto tako ako sutiras slobodnjak sa nekih 16-17m, trebalo bi da drzis dole+kocka i posle toga drzis X, sve je to lepo objasnjeno kroz onaj trening tutorijal.

Jeste, ali šta se dešava kada umesto kocke stisneš trougao kad izvodiš slobodnjak?! :) I danas sam zaboravio da pogledam :S:

Pa isto sto i kada u igri stisnes trougao umesto kvadrata...

Nova sezona PES 6-Balkan Punjenje Online Lige ce poceti krajem leta. Pozivamo vas da nam se vec sada pridruzite, dodjite da se upoznamo, odigramo neku prijateljsku ili turnir, pre drafta za novu sezonu.

Uslovi za igru:

- PES 6 originalna igra (moze se kupiti preko neta www.sendit.com ili u jednoj od knjizara Plato u Bgd-u. Verovatno se moze naci i u jos nekim knjizarama koje se bave prodajom originalnih igrica u Knez Mihajlovoj ulici)
- preporucena brzina neta je minimum 512/128

Mesto okupljanja:
- skinite chat program PES Launcher, instalirajte ga, i pri logovanju izaberite sobu BPL (http://www.peslauncher.com/download.html). Najveci broj clanova je prisutan u vecernjim satima.

Srecno punjenje!

BPL Online-Balkan Punjenje Liga
www.mg-gaming.net

smflogo5jlxv5.gif

Poslednja izmena:
Ok, a koliko je pouzdano naruciti igru na ovakav nacin preko net-a, makar za nas koji smo iz srbije. Ne bih da kesiram 30e a da na kraju nista ne stigne na moju adresu...

Dosta ljudi iz Srbije je tako narucilo, niko nije imao problema. Naravno, ja ne mogu da dam garancije. Ja sam kupio vecu kolicinu za clanove direktno od uvoznika, odmah kada je izasla igra. Evo gde bi moglo da bude u Bgd-u...

Hi-Fi
Knez

PLATO

BEOIZLOG
Trg Republike 5

MAMUT MEGASTORE
Ugao Sremske i Knez Mihailove

MERCATOR
Bulevar umetnosti 4

SUPER VERO
III Bulevar 86a

GIFT/BAG SHOP
Kralja Milana 15

KNJIŽARA AKADEMIJA
Knez Mihailova 35

IMMOCENTAR-blok 64
Gandijeva 21

Ja se izvinjavam nisam pratio temu bas od pocetka pa da ne citam sad sve postavio bih jedno pitanje. PES sam do sada igrao iskljucivo na poslu i to na PS2. E, sad skidam za PC verziju da malo djuskam i kuci pa me zanima kada je skinem sta bi jos trebalo da downloadujem? Znaci koji je najbolji taj patch i gde moze da se nadje? Takodje me zanima koji gamepad preporucujete. Valja li cemu Logitech Chillstream? Igram na analognoj kontroli.

Pozdrav!

Daću ti ja 1.1 Evolution patch (i ne moraš igru da skidaš)...
Kontaktiraj me na PM.

Oduvjek me ovo nerviralo...Ima li nachina kako da se iskljuci radovanje navijacha kad gostujuci tim da gol...Npr igram s Barsom i u sred Rima npr dam gol a navijachi urlaju ko da sam ga dao na sred nou campa :) Sjecam se da je u WE6 na PS2 ili nekoj od tih starih verzija ovo bilo prisutno pa npr kad bi dao gol u gostima bila bi tishina,eventualno slabo radovanje iz publike malobrojnih gostujucih navijacha :)

E da...Imam Evolution patch 1.3...sve je odlicno odradjeno al me uzasno nervira sto npr na poluvremenu zna da me izbaci iz igre...eventualno crni ekran...ne samo na poluvremenu nego kad pocinje utakmica i sl...Ima li resenja za ovo?

Oduvjek me ovo nerviralo...Ima li nachina kako da se iskljuci radovanje navijacha kad gostujuci tim da gol...Npr igram s Barsom i u sred Rima npr dam gol a navijachi urlaju ko da sam ga dao na sred nou campa :) Sjecam se da je u WE6 na PS2 ili nekoj od tih starih verzija ovo bilo prisutno pa npr kad bi dao gol u gostima bila bi tishina,eventualno slabo radovanje iz publike malobrojnih gostujucih navijacha :)

Postoji i to, kad biraš dresove, stiska "select", mislim da je treći put kad stisneš "select" to da se bira.
Ima kao "Home attendance" do 3 zvezdive i isto to za "Away"...

Pomoc!!!!

Preklinjem vas za POMOC!
Kupio sam CHILLSTREAM KONTROLER SAMO ZBOG ove igre i on ne radi
rumblepad 2 radi perfektno
a chillstream nece da radi ni u devil may cry...
ne znam sta da radim poludecu majke mi molim vas pomozite
ocigledno postoji problem sa prepoznavanjem dzojpada u igrici
jos jednom izvinjavam se zbog ovakvog upada ali ocajan sam...

ja sam imao ChillStream na testu za SK, i igrao sam PES6 sa njim, sve je radilo..

Postoji i to, kad biraš dresove, stiska "select", mislim da je treći put kad stisneš "select" to da se bira.
Ima kao "Home attendance" do 3 zvezdive i isto to za "Away"...

Znam za to ali ne djeluje.... :trust:

Posto ovaj thread ima mnoooogo strana, a trenutno nemam vremena da sve iscitam, zamolio bih vas da mi date linkove za sve patcheve, i ako postoji, za patch koji dodaje nase timove (zvezda, partizan...)!

Unapred hvala!

izvinjenje

izvinjavam se sto sam napravio paniku shvatio sam na koji nacin se namesta ovaj bangavi kontroller chillstream pozdrav svima i da.... i ja bih voleo patcheve da se stave linkovi ako moze ali stabilne verzije bez ispadanja...ja imam neki uefa champions league i mnogo je dobar dati gol je mnogo teze navijaci pevaju pesme tima koji je domaci i tezak je negde oko 450 mb
www.gamingaccess.com

i da zanima me kakav je superpatch 1.0 da li je promena samo vizuelna ili je i gameplay u pitanju...
najvise mi je zbog golova...u obicnom pesu sam razvalio barselonu sa nekim slj timom 8-0

Poslednja izmena:
Posto ovaj thread ima mnoooogo strana, a trenutno nemam vremena da sve iscitam, zamolio bih vas da mi date linkove za sve patcheve, i ako postoji, za patch koji dodaje nase timove (zvezda, partizan...)!

Unapred hvala!

Evolution Patch 1.3 (za pristup DL-u potrebna registracija na forum)

MSL Patch (cela domaca liga) (credits to pesoholichari edit team)

Eto, ta dva bi mogla biti zanimljiva, pogotovo Evo Patch. :)
Ako hocesh bash sve patcheve baci pogled Ovde (credits to denxho na postavljenim linkovima)

Finale UCL-a u Atini se blizhi, za one koji bi hteli sad da odmere snage evo pravog stadiona za to:
53181779jq7pn1.jpg

DL

Za ubacivanje stadiona nije potreban nikakav patch, dovoljno je imati kitserver koji u sebi sadrzhi stadium server. Otpakovati arhivu i kopirati dir. u C:/Program Files/Konami/kitserver/Gdb/stadiums. Posle toga pokrenuti setup i zadati install na PES6.exe (svaki kitserver u sebi ima manual, preporuchljivo je prochitati ga, objashnjeno je u detalje) :)

Pozdrav svim ljubiteljima PES-a.
:wave:

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Kada podesavate kontrole kako namestite onaj deo gde se podesava koliko kompjuter sam prebacuje na igrace? Ja drzim na manual, jel to ok?

Ja takodje drzim na manuel, inace to je stvar licnog afiniteta. Vecina mojih ortaka igra na manuel, pojedinici max. 2 kockice. Probaj i jedno i drugo, pa se odluci za ono sta ti najvise odgovara.

Zna li neko kako su ubacuju nove face, konkretno u evo. patch 1.1 posto mi se neke postojece nimalo ne svidjaju npr. Vidic, Dani Alves...

Zna li neko kako su ubacuju nove face, konkretno u evo. patch 1.1 posto mi se neke postojece nimalo ne svidjaju npr. Vidic, Dani Alves...

Pa to je prosto bre, morash voditi rachuna da ti se ime igracha poklapa sa unetim putanjama u map.textu, kako za face tako i za frizure.
Evo konkretno za Alves-a :

map.text u faces dir.-u treba da igleda ovako : 03447,"LFP\Sevilla\Alves.bin"
map.text u hairs dir.u treba da igleda ovako : 03447,"LFP\Sevilla\Alves.bin"
Face koje skidash sa neta obicnho nemaju ime nego pishe npr: sh0823, f2331, itd.
Sve shto morah uraditi je da reimenujesh te fajlove, moraju se poklapati sa putanjama u map.text-u tako da ce biti : Alves.bin i za facu i za frizuru.
Posle prekopirash facu u kitsever/gdb/faces/lfp/sevilla, frizuru u kitserver/gdb/hairs/lfp/sevilla, lupish setup za kitsever i to je to. :)

Ova ver. Alvesa je ok :

Prilozi

• offline_pes6 2007-05-18 14-12-34-50.jpg
    offline_pes6 2007-05-18 14-12-34-50.jpg
    260 KB · Pregleda: 73
Da ali kod mene u kitseveru nema foldera faces?! Postoje samo balls, stadiums i uni

Na prethodnoj strani okachio sam link za Evolution Patch, ti skini samo faces i hairs pa ih ubaci. ;)

Edit: Ustvari evo ti link :)

Poslednja izmena:
počinjem da mislim da bih lakše naučio da brzo pišem desnom rukom - s obzirom da sam levoruk - nego što ću uspeti da se priviknem na joypad.
slušam oduvek priče kako je igranje preko tastature glupost, te kako samo sa joypadom mogu da se izvode bog-zna-kakve akcije, i sl.
ali evo odigrao sam 30ak mečeva i ovo je pakao i dalje. preko tastature na top player bez problema pobedjujem sa slabijim klubovima, dok ovako jedva dajem gol na regular. nemoguće je držati normalan pravac? ajd, to što i dalje nisam načisto s rasporedom dugmića, ali upravljanje onom zvezdicom je nezamislivo...uh. baš se iznervirah. morao sam negde da podelim svoju frustraciju :wall:

da ne pričam kako mi levi palac počinje da se izobličuje od žuljeva zbog te zvezdice. uh. inače kupio sam logitech precision. to precision izgleda piše samo da bi dodatno nerviralo :trust:

možda da batalim na vreme a? :smash:

A mozda da koristis analogne palice? ;)

Jedno pitanje. Kada podesavate kontrole kako namestite onaj deo gde se podesava koliko kompjuter sam prebacuje na igrace? Ja drzim na manual, jel to ok?

Ja držim uglavnom na 2-3 kockice i svaki put se iznerviram kada mi prebaci igrača :d

inače kupio sam logitech precision. to precision izgleda piše samo da bi dodatno nerviralo

Taj Logitech bolje da su nazvali nePrecision, ali nema veze, za 800 kinti je odličan :wave:

Ili poslušaj psarasa, pređi na analogne palice, samo pazi da budu gumirane, kako ti ne bi klizile ispod prstiju...

Nazad
Vrh Dno