Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2015

Šta mislite ko je najbrži napadač sa loptom u igri, a koja trojica su neočekivano ubedljivo najgora? :D

Meni ovaj pes secka, lap top nije toliko star tri godine, ali nije vise za pes. Izgurao je 13 i 14, model iz 2011. Ove jace nema sanse da pokrene sto se prave od jesenas, pa u buduce. Imam procesor i3, intel 3000 i ati/amd radeon 7450m. Koliko vidim na jedan forum po glasanju nema ni 30 koji igraju na konzole, na kompu skoro 300.

Moj laptop 4god star, radi pes novi samotako! 330m g-force

I kod mene je seckalo na laptopu slične konfiguracije samo sa gt620, posle dosta guglanja sam problem rešio tako što sam morao da uključim triple buffering i vsync u podešavanjima za grafiku

Meni secka i problem je ta integrisana graficka. Prvi pes koji propustam da makar probam od pesa 3 koji je bio prva verzija za pc.

Meni ovaj pes secka, lap top nije toliko star tri godine, ali nije vise za pes. Izgurao je 13 i 14, model iz 2011. Ove jace nema sanse da pokrene sto se prave od jesenas, pa u buduce. Imam procesor i3, intel 3000 i ati/amd radeon 7450m. Koliko vidim na jedan forum po glasanju nema ni 30 koji igraju na konzole, na kompu skoro 300.

Meni se zahtevnost cini priblizno ista kao 12/13, 14 nisam igrao. I na mom kompu radi u 1080p u 60FPS konstantno (sem u reprizama). Mora da je do graficke kod tebe. Takodje sam ukljucio tripple buffering/vsync i stavio prerender frames na 1. Kada sam to podesio kao da je malo bolji odziv na komande.

Jeste, graficka je problem. Da imam samo Intel 4000 umesto 3000 radilo bi barem ovo izdanje. Nema veze, pika se 13-ica.

S obzirom da je HD4600 trebalo bi ok da radi,sa smanjenim detaljima i rezolucijom naravno.

Nisam igrao mesec-dva pes, kakvo je stanje, moze li i dalje online sa nekim krekom?

PES jeste bolji ove godine, ali reci da ima bolju fiziku Hahaha

Ja sam se pogubio u moru fizika koje pomenu ekspres.

Vrh Dno