Pojavila se verzija tamo gde treba, evo upravo skidam da probam, čisto iz poštovanja prema starijim igrama iz franšize.
Čudi me kako niko ne pravi topike o fifi i pesu pre izlaska :s
Sada ćemo da vidimo, završava mi instalaciju
@Kimins
Gameplay
Fizika
Animacije
Zvuk
Atmosfera
Stadioni
Pukla mi je pred meč.
Ono je užas... Startujem igru a ono me dočeka pesma: Nooooosa Nooooooosa...
Hteo sam monitor da razbijem. ****te koliko oni iz Konami-a pojma nemaju sa životom, nikada nisu umeli da ubace pravu muziku u PES-u.
Inače, grafika je užasna, ne razaznajem igrače ono pred meč. Sve na high naravno 1920x1080
Možda ću drugi put imati više sreće. Idemo.
Evo, posle trećeg pokušaja uspeo i odigrao celu tekmu:
Da li su ovi japanci ćoravi ne kontam? 80% modela NE LIČI na igrače iz stvarnosti, neproporcionalni su sa igračima iz stvarnosti i jednostavno nemaju ni približno iste pokrete. Da ne stoji ime igrača iznad glave, nikada ne bih znao koji je igrač.
Igra nema rewarding osećaj kada postigneš go, jednostavno sve je tupo i šuplje i prazno i beživotno. Publika CELU UTAKMICU BUKVALNO peva "Milaan, Milaaan Milaan" ništa više, ****te, hipnotisujuće, ali ne dobro nego loše. Nije mi jasno da su se srozali na ovo posle onako dobrih fudbala. I na kojoj planeti oni žive, kakva je ono fizika lopte, wtf.
Ali ajde da ne hejtujem samo, evo svidela mi se JEDNA animacija, kada je Boateng prešao jednog igrača, a da, boateng je ćelav, pato je ošišan na keca, van persi liči na majmuna....
''Igraj onda advanced 10 svetlosnih godina ispred Fifu.''
Ako bi išli tom logikom...
''Igraj onda advanced 10 kilometara ispred Fifu''.
''Svetlosnih'' je suvišno.
Elem, ono što hoću da kažem, ne možeš jedinicom za daljinu određivati odnos dve stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari