Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2013 - Out

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Pojavila se verzija tamo gde treba, evo upravo skidam da probam, čisto iz poštovanja prema starijim igrama iz franšize.

Čudi me kako niko ne pravi topike o fifi i pesu pre izlaska :s

Pojavila se verzija tamo gde treba, evo upravo skidam da probam, čisto iz poštovanja prema starijim igrama iz franšize.

Čudi me kako niko ne pravi topike o fifi i pesu pre izlaska :s

Igra izlazi 20/21 septembra.Dzaba skidas moces da je igras tek 20 ili 21 septembra.

:D

Ko te je to izlagao?

Budi za 2 sata online, videćeš kako je igram :)

Tjaoo ovo je komedija u odnosu na fifu 12... izasao sam posle pet min i obrisao. Znaci samo za okorele pesovce, ostali ne trosite bandwidth

Moze li to malo detaljnije sta ne valja toliko?

Citam da ovo Skid. izdanje ne valja uopste!? Kazu da izbacuje redovno iz igre

Sada ćemo da vidimo, završava mi instalaciju

@Kimins

Gameplay
Fizika
Animacije
Zvuk
Atmosfera
Stadioni

Sada ćemo da vidimo, završava mi instalaciju

@Kimins

Gameplay
Fizika
Animacije
Zvuk
Atmosfera
Stadioni

Aj javi bas, zivo me zanima. Bas sam planirao ici kod druga igrati kao zagrevanje pred Real-M.City ali ako je tako kao sto kazu onda *** :crash:

Pukla mi je pred meč.

Ono je užas... Startujem igru a ono me dočeka pesma: Nooooosa Nooooooosa...

Hteo sam monitor da razbijem. ****te koliko oni iz Konami-a pojma nemaju sa životom, nikada nisu umeli da ubace pravu muziku u PES-u.

Inače, grafika je užasna, ne razaznajem igrače ono pred meč. Sve na high naravno 1920x1080

Možda ću drugi put imati više sreće. Idemo.

Pukla mi je pred meč.

Ono je užas... Startujem igru a ono me dočeka pesma: Nooooosa Nooooooosa...

Hteo sam monitor da razbijem. ****te koliko oni iz Konami-a pojma nemaju sa životom, nikada nisu umeli da ubace pravu muziku u PES-u.

Inače, grafika je užasna, ne razaznajem igrače ono pred meč. Sve na high naravno 1920x1080

Možda ću drugi put imati više sreće. Idemo.

E ***, skidrow fail po ko zna koji put. Da,da muzika u meniju je uvek neka gay, ali staviti onog brazilskog geja sa Nosa je preterivanje :D

Evo, posle trećeg pokušaja uspeo i odigrao celu tekmu:

Da li su ovi japanci ćoravi ne kontam? 80% modela NE LIČI na igrače iz stvarnosti, neproporcionalni su sa igračima iz stvarnosti i jednostavno nemaju ni približno iste pokrete. Da ne stoji ime igrača iznad glave, nikada ne bih znao koji je igrač.

Igra nema rewarding osećaj kada postigneš go, jednostavno sve je tupo i šuplje i prazno i beživotno. Publika CELU UTAKMICU BUKVALNO peva "Milaan, Milaaan Milaan" ništa više, ****te, hipnotisujuće, ali ne dobro nego loše. Nije mi jasno da su se srozali na ovo posle onako dobrih fudbala. I na kojoj planeti oni žive, kakva je ono fizika lopte, wtf.

Ali ajde da ne hejtujem samo, evo svidela mi se JEDNA animacija, kada je Boateng prešao jednog igrača, a da, boateng je ćelav, pato je ošišan na keca, van persi liči na majmuna....

U odnosu na 2012, ovo je veliko poboljsanje. Igrivost je na vecem nivou. Samo se cekaju patchevi i da bude skroz kompletna fuca. Grafiku i ko kako trci i koje kopacke imaju, da li mu je friz zalizan, to mi je najmanji problem, gameplay je najvazniji.

Svi trče isto, ne vidim poentu u ovom fudbalu. Nije više 2001.

Igraj onda advanced 10 svetlosnih godina ispred Fifu :)

Pa da, a sta sam pogresno rekao? :)

''Igraj onda advanced 10 svetlosnih godina ispred Fifu.''

Ako bi išli tom logikom...

''Igraj onda advanced 10 kilometara ispred Fifu''.

''Svetlosnih'' je suvišno.

Evo, posle trećeg pokušaja uspeo i odigrao celu tekmu:

Da li su ovi japanci ćoravi ne kontam? 80% modela NE LIČI na igrače iz stvarnosti, neproporcionalni su sa igračima iz stvarnosti i jednostavno nemaju ni približno iste pokrete. Da ne stoji ime igrača iznad glave, nikada ne bih znao koji je igrač.

Igra nema rewarding osećaj kada postigneš go, jednostavno sve je tupo i šuplje i prazno i beživotno. Publika CELU UTAKMICU BUKVALNO peva "Milaan, Milaaan Milaan" ništa više, ****te, hipnotisujuće, ali ne dobro nego loše. Nije mi jasno da su se srozali na ovo posle onako dobrih fudbala. I na kojoj planeti oni žive, kakva je ono fizika lopte, wtf.

Ali ajde da ne hejtujem samo, evo svidela mi se JEDNA animacija, kada je Boateng prešao jednog igrača, a da, boateng je ćelav, pato je ošišan na keca, van persi liči na majmuna....

Kao da sam ja pisao ovo, poptuno isti doživlaj sa ovom igrom sam imao :)

Trolujem malo. :)

Elem, ono što hoću da kažem, ne možeš jedinicom za daljinu određivati odnos dve stvari.

PS: Izašao proper ponovonapunjeni.

Poslednja izmena:
PES je bolji od proslog ali FIFA je jos n1 :D

Borise, ne loži :D

Elem, ono što hoću da kažem, ne možeš jedinicom za daljinu određivati odnos dve stvari.

lol, ako je neko ispred a ja kaskam, sta to znaci? :) Znaci Fifa je ispred, PES kaska 10 svetlosnih godina iza nje, sta ti nije jasno :D

Pa isto to sam napisao :D

Pa ovo je fox engine.

Nazad
Vrh Dno