Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2009 - [zvanična tema]

Ranije verzije nisu imale taj problem.

Stvarno imaju cigansku srecu, em osvojise onaj kup na mufte i srecu, em sad' kad ne mogu ni domaci kup da osvoje oni ih stavljaju u Konami...

To je jos jedna zavera, ovog puta svetskih razmera, protiv partizana.

Stvarno imaju cigansku srecu, em osvojise onaj kup na mufte i srecu, em sad' kad ne mogu ni domaci kup da osvoje oni ih stavljaju u Konami...

razmisli malo, piksi je legenda u japanu. po snazi realno nijedan nash tim ne zasluzhuje da bude u pesu. bolje da su stavili bate.

razmisli malo, piksi je legenda u japanu. po snazi realno nijedan nash tim ne zasluzhuje da bude u pesu. bolje da su stavili bate.

Ma, znam nego se zezam, ne mora bas uvek da se stavlja smajli :)
Jasno je svima da je zbog "Pixita". Da su nam slabi klubovi bar po evropskim merilima jesu, nema sta.

Poslednja izmena:
Jel zna neko zbog cega mi replay ide ubrzano? To sam primetio da se desava kad ukljucim vsync, medjutim sa iskljucenim vsync je nemoguce igrati.

kako nemogutje, sa vsyncom je nemoguje igrati online :)

Jel zna neko zbog cega mi replay ide ubrzano? To sam primetio da se desava kad ukljucim vsync, medjutim sa iskljucenim vsync je nemoguce igrati.

Jel ima jos neko ideju sta da radim? Samo da kazem da sam probao sa nekoliko verzija CCC kao i sa dva razlicita operativna sistema i problem ostaje isti.

@Dace: Isti problem sam dobio nakon instalacije 1.2 patcha, ali sam ga resio iskljucivanjem opcije "wait for vsync" i forsiranjem vsync iz CCC. Meni tako radi kako treba.

Ljudi, sta je s tim Evolution patch-om? 'Oce l' skoro?

Nadam se da će valjati.Ima tu što šta da se doradi...

Da li neko ima problem sa SAVE-om!
Muku mucim sa igricom...
Prakticno je ni ne igram zbog ovog...! :(
Naime, kada god pokrene save, cekam po 3-4 minuta da prodje, da bi me 'vratio' u igru, lii pocetni ekran..ili bilo gde...A u medjuvremenu, celi sistem mi je ubagovan.. :(

Ima li nekog resenja?
I sta moze biti problem!??

Btw. probao sam i sa osnovnom verzijom, i sa 1.1 i sa 1.2...uvek isto (s tim, da se dosta popravilo sa 1.2, vise ne cekam po 10 minuta! :D)

Probaj da iskljucis antivirus program koji koristis.

Posto sam lenj da listam 50 strana teme neka mi neko kaze ima li pomoci

Igram ligu, dodjem do 28og kola i svaki put kad treba da ucita tekmu prsne mi igra i izbaci onaj error report.

Nisam stavljao nikakve patcheve i to.. Ako se nekome ovo vec desavalo neka mi javi kako da resim.

Ocistio sam registry, restartovao sistem, nista nije pomoglo..

Hvala :mad::mad:

pochnesh ponovo i instalirash zvanichne patcheve

Ako si lenj i da to uradiš onda ti nema pomoći:d

Da jednom i ja nekom pomognem...:D:D:D

Na zalost (i tvoju, a i moju) ova akcija, nije pomogla.. :(
Sada sam probao...i nece..
Inace, stavio sam i sve na minimum minimuma, sto se tice podesavanja grafike (vise mi nista ne pada na pamet!).....
Da li je moguce da je giga rama nedovoljno za PES?

Proveri da li ti radi neki program u pozadini,da li su ti driveri za grafu up to date,probaj da reinstaliraš igru,i ponovo stavi najnovije zakrpe.Odradi virus-scan....

odradio sve to...igricu, reinstalirao vise puta..svaki put isto...

Sve vise sumnjam na hard...jer sam igru instalirao na stari maxtor.... pa da li postoji mogucnost da je on poceo da 'kasljuca' i da usporava...
Mada..na njemu imam instaliran i COD4, i sve lepo radi...

jel ti pokushavash da uchitash isti save stalno?

jel ti pokushavash da uchitash isti save stalno?

Ne,(ako sam te dobro razumeo) svaki put kada bilo sta save-uje u igrici, dodje do ogromnog cekanja...dakle, pise save na ekranu i tu operaciju koju inace treba da odradi za 5 sekundi, radi po 2 minuta... Dakle, i posle najobicnijeg egzibicionog meca, kada izadjem iz njega, (radi save) moram da cekam i cekam i cekam..da bi me vratio u pocetni meni....

Ako si lenj i da to uradiš onda ti nema pomoći:d

hehe.. nisam lenj nego reko mozda ima neko "posebno mesto" odakle da skinem,...

nebitno, skinem i 1.1 patch i 1.2 i pri oba imam isto zezanje, naime zabije se instalacija i jednog i drugog prvom prilikom kad treba da kliknem na ono UPDATE za instalaciju patcha..

grrr.. ugasio sam NOd za svaki slucaj i nista se ne menja..

Ima neko neku ideju?

Poslednja izmena:
Vrh Dno