Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2009 - [zvanična tema]

Hvala puno KingJames, nadjoh to u medjuvremenu, ti si mi samo potvrdio da sam na pravom putu!

A ko je uopšte pominjao tebe i tvoju mašinu? Doduše, i ne vidim u čemu je problem što su prekidi u 30 fps, ne primetih uopšte da to smeta.
Pa rekao si da je to do slabe masine problem, a ja sam se nadovezao i posto je i kod mene ista situacija, onda mora da je po tvome i kod mene problem do preslabe masine. A ja kazem da mislim da nije.

Ovo i ja sam dobio celu verziju PES-a 2009 pa da kazem utiske.

Prije svega mogu reci da se igra razlikuje od Demo-a , a najvise u brzini tj. full verzija je puno brza sto je sasvim OK.

Dobro: :)

- Daje se mnogo manje golova nego u PES 2008 sto je realnije.

- Grafika je prihvatljiva i nije puno zahtevna.

- Fizika lopte je jako dobra skoro izvrsna

- Become a Legend mozda jos uvek nije uradjen najbolje , ali ideja i pocetna realizacija su dobre

- Smanjena je dominacija zvezda-napadaca koji su u 2008-ici sami mogli da prodju sviju i zatresu mrezu , ovde je to ipak u nekoj meri manje.

- Suci su jako dobri.

Lose: :mad:

- Igraci gotovo uvek sutaju "svojom" nogom (desnjak-desnom , levak-levom) sto u nekim situacijama izgleda zastrasujuce nerealno.

- Igra je nekako manje zabavna u odnosu na predhodne verzije zbog preferiranja odbrane i sredine terena sto je donekle rezultat i zelje za realnijom igrom.

Ukupna ocena: :rtfm:

8/10

Zakljucak: cheers

Sve ispod bi bilo slabo , sve iznad bi bio hit , PES 2009 nije ni jedno ni drugo , ali je i dalje igra koju vredi igrati.

POzdrav :wave:
-

Tragedija od igre, to je moji utisak nakon nekoliko dana igranja...

^ Moj utisak je u potpunosti suprotan, meni je ovo najbolja fuca dosad :)

Tragedija od igre, to je moji utisak nakon nekoliko dana igranja...

Veoma opsiran komentar :d, pogotovo kad se "nadje" ispod Pistoljevog komentara :D.

I meni je nekako smornija igra u odnosu na 08, ali generalno ok.
Mah, i mene vise mrzi da igram, valjda sam ostario, sta li je :wave:.

Posle par frustrirajucih mecheva,ja sa sigurnoscu mogu reci da je ovo korak nazad u odnosu na PES 2008. Ovde ne mozes,bar ja ne mogu,izgraditi akciju,onako techno,od noge do noge.To me najvise nervira.Ja sam navikao da vecinu igre prebacujem na bekove/krila tako da mi treba dobra pas igra na sredini da bi se ''ocistio'' teren i lopta dosla do njih. Ovde kad primim loptu ne stignem se ni okrenuti oni je vec oduzmu,i to u velikom broju slucaja bude faul koji se ne sudi. Kontre su ocajne,bar meni. Ne mogu se sastaviti nikako kad krenem u kontra napad,odmah izgubim loptu :mad:

Dobro,ima nekih dobrih inovacija,tipa stoperi,konacno,dolaze u sesnesterac na korner dok bekovi cuvaju sredinu.Ali sta to vredi kad ih ne mogu pogoditi nikako :S:

***e u 2008 sam cistio sve sto se mrda sa Arsenalom na Top Player,ovde jedva da dobijem 1-0 one shabane iz D2 u ML i to na Professional...
Brate nemoj lupati gluposti....ovo je mama za 2008! Ocigledno neznas da igras!

Da li postoji resenje ili je neko otkrio uzrok sporog snimanja igre? Kod ortaka na kompu je sve ok, igra radi lepo ali save traje taman toliko da se popusi jedna cigara. :wall:

Zna li neko kako se patchuje (patch 1.10) verzija od skullpture?

Meni uvek obara frame-rate na 30 fps, kad god je korner, slobodan udarac (za mene) i naravno - replay, sto strasno iritira. Konfiguracija je Athlon2800+, 1.25 GB DDR RAM, X800xt aiw, Catalyst 7.8, rezolucija 1024x768 medium details, mada sam probao i na 800x600, ista stvar.

Ima li leka??? Mozda su drajveri prestari (mada sumnjam da bi na X800xt dobio ista sa novijim drajverima)???

Problem je do tvog kompa, koji je katastrofa zastareo. Prekidi više opterećuju sistem, tako je uvek bilo kod PES-a.

Genijalniji odgovor od ovoga tesko da sam mogao dobiti!!! Svega ti, koliko li je samo vremena trebalo da smislis nesto ovako epohalno??? :)

Genijalniji odgovor od ovoga tesko da sam mogao dobiti!!! Svega ti, koliko li je samo vremena trebalo da smislis nesto ovako epohalno??? :)

Nema potrebe za ironijom. Tvoj komp jeste krsina nevidjena, ako ces lepo da se igras menjaj sve lepo, procesor, maticnu, memoriju, graficku ;).

To sto si nekad tu svoju graficku platio ko polovna kola, danas ne znaci ama bas nista, najjeftinija graficka koja je danas na trzistu jede tvoju za dorucak.
Ako si sve ovo znao, pa sto postavljas onda glupa pitanja :wave:.

Eventualno se poigras malo sa VSync-om.

Poslednja izmena:
Pa i moj komp je krsina ali sve radi kao sat, bez ikakvih problema i anomalija. :d

za pes je to sasvim okm komp lepo odradi jedan lep reinstal wina i sve najnovije ubaci mislim drajveri diretcX i ima da radi

Nema potrebe za ironijom. Tvoj komp jeste krsina nevidjena, ako ces lepo da se igras menjaj sve lepo, procesor, maticnu, memoriju, graficku ;).

To sto si nekad tu svoju graficku platio ko polovna kola, danas ne znaci ama bas nista, najjeftinija graficka koja je danas na trzistu jede tvoju za dorucak.
Ako si sve ovo znao, pa sto postavljas onda glupa pitanja :wave:.

Eventualno se poigras malo sa VSync-om.

Ja bih pre rekao da je u pitanju bio najdublji sarkazam a ne ironija, ali ajde...;) A razlog zasto mislim da pitanje nije glupo je sto vidim po nekim forumima da i ljudi sa dual-core procesorima, 2-3 GB RAM-a i tri puta jachim grafama od moje imaju identicne probleme, tako da opet mislim da nije do hardvera, samo treba pronaci resenje...

^^ Jel ti uključeno "Use frame skipping", ako nije uključi možda to pomogne.

Poslednja izmena:
@pedjamil
Velikiiii..
Upload je problem.neko rece na prethodnoj strani da ima neki poveci up od oko 192kbs i da nije bas idealno.Tako da treba veci od toga..
Poz

:mad:

Puk'o mi save iz ML pa sam bio primoran da intal. ona patch 1,1

E pa intalirao sam ga,medjutim dresovi su bili crni.I skinem neki Revolution 1.1 patch sa kitserverom za 1.1 verziju.I sve je lepo. Ali...I posto nece da mi ucita taj moj save,a ja sam,srecom, posle svake tekme taj moj save od master lige backup-ovao u drugi folder,i sad vratim to u prvobitni folder i pokrenem ga,kad ono Arsenal ima neke skroz druge dresove :wall: Probao sam Exhibition i tu imaju svoje dresove,a u ML ove

U cemu je sad problem :zgran:

Mozda bi reintsal igre pomogao,posto su tu bili nabacani kojekakvi patchevi,ali kasno je sad...Odo da spavam.Kad se probudim da vidim da ste mi odgovorili! :d

Poslednja izmena:
Da li neko ima ideju zasto ne mogu da ukljucim Vsync iako sam instalirao Kitserver?Kako da resim taj problem?

skini kit 809
ali jos bolje da forsiras iz drajvera bar je meni tako bolje

Nazad
Vrh Dno