Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

fajlove koje menjate (cv_0, cv_1 - rv_e) nemojte da briste (originale) nego ih sacuvajte negde za slucaj da vam patch pravi probleme (ko kod mene recimo, a nisam jedini slucaj.. ima nas dosta). probao sam nekoliko utamica i ni jednu nisam zavrsio, uvek me izbaci iz igre (ponavljam, cesta pojava sa ovim pacthom). kome radi kako treba kazu da je odlican, ali velikom broju ljudi ne radi, pa za svaki slucaj - save orig fajlove

fajlove koje menjate (cv_0, cv_1 - rv_e) nemojte da briste (originale) nego ih sacuvajte negde za slucaj da vam patch pravi probleme (ko kod mene recimo, a nisam jedini slucaj.. ima nas dosta). probao sam nekoliko utamica i ni jednu nisam zavrsio, uvek me izbaci iz igre (ponavljam, cesta pojava sa ovim pacthom). kome radi kako treba kazu da je odlican, ali velikom broju ljudi ne radi, pa za svaki slucaj - save orig fajlove

:D to se podrazumeva kod svih patcheva za sve igre...:type:

pa bas i ne moras da ih snimas negde ako imas dvd onda posle samo iskopiras sa dvd-a te fajlove :D

Jedno laičko pitanje: ako instaliram neki od tih neoficijelnih patch-eva da li mogu i da ga deinstaliram ako mi se ne svidi?

Jedno laičko pitanje: ako instaliram neki od tih neoficijelnih patch-eva da li mogu i da ga deinstaliram ako mi se ne svidi?

Kod patcheva se menjaju img fajlovi, tako da samo vratis sa dvd-a originalne i option file i sve je kao pre.

Imam dilemu. Sa dva ortaka igram ML već par sezona. Pre nego što smo počeli instalirali smo superpatch neki recimo v0.4. U međuvremenu je izašla konačna verzija (v1.0). Da li bi 1) dobili nešto 2) poremetili nešto ako stavimo novu verziju. Nervira nas malo (mada smo navikli) što u verziji koju imamo nisu sređena baš sva imena klubova.

Dodatno pitanje: Ima li kakvih zakrpa koje ubacuju navijačke pesme, pošto je navijanje inače dosadno i monotono?

Ne :), vec samo vratis fajlove koje je patch menjao(cv_1.img,cv_0.img,rv_e.img) imas ih na dvd-u.
Aaaaa... ;)

Nisam znao da patch menja samo tri fajla, rek'o menja ih mali milion pa da se ne cimam koji su sve to fajlovi izmenjeni...

Trebaju mi zadnji transferi, sredjena imena klubova i imena igracha i patch kojim cu imati sonyeve joypade u settings... Jel zna neko odakle mogu to da skinem? mozda je postovano ranije ali me mrazi da chitam 18 strana :S

Poslednja izmena:
Da li je moguće (i kako) nabosti sudiju?

+ noob question: kako na tastaturi menjati taktiku - sve sam pokušao i ništa... :(

Ima li jos koga da pici pro evo...,)
moji drugovi prelaze na fifu...:S:

Ima li jos koga da pici pro evo...,)
moji drugovi prelaze na fifu...:S:

Nek pređu - ovo je slobodna zemlja :p

Moram jednu stvar da preporučim (nadam se da se ne kosi sa pravilima foruma):
Verujem da ste svi instalirali 1.2 patch. Postoje dva-tri "patcha" za 1.2 verziju - obavezno koristite Vitality 1.2 "patch" jer s njim PES radi bolje - naročito je primetno ubrzanje kod učitavanja u odnosu na ostale (barem je to moj utisak).

Poslednja izmena:
isto ko i na dzojpadu: L2 + R1 ili R2 (off/def varijante) i L2 + [] ili O ili X ili /\ (zavisi sta im podesis u taktikama)..
Hvala :)

Ako se ne varam, ovo drugo je promena tempa svakog igrača pojedinačno (to su oni obojeni kvadratići pored imena kada je igrač obeležen)?

Hvala :)

Ako se ne varam, ovo drugo je promena tempa svakog igrača pojedinačno (to su oni obojeni kvadratići pored imena kada je igrač obeležen)?

varas se.. ono prvo (L1 + R1/R2) su obojeni kvadratici pored imena i odnosi se na taktiku celog tima (crveno - skroz ofanzivno, plavo (ili bese zeleno :)).. skroz najdonji kvadratic - skroz defanzivno)

ono drugo je.. pa odi u set taktiks i vidi taktike koje mozes da namestis za svako [], O, X, /\ - dugme.

varas se.. ono prvo (L1 + R1/R2) su obojeni kvadratici pored imena i odnosi se na taktiku celog tima (crveno - skroz ofanzivno, plavo (ili bese zeleno :)).. skroz najdonji kvadratic - skroz defanzivno)

ono drugo je.. pa odi u set taktiks i vidi taktike koje mozes da namestis za svako [], O, X, /\ - dugme.
Da, da, baš sam glup... B) Na to sam i mislio ali sam bio u tripu da je to za svakog igrača posebno...

A za ove taktike sam provalio ali ih nekako baš i ne koristim - kad god krenem da se majem sa ofsajd zamkom zavale mi golčinu... :d

Da li bi mogao neko da mi okaci slike Liverpool-ovog crvenog dresa iz kitservera u formatu 512*512 kako bi koristio isti u kitserveru.

Poslednja izmena:
Kako da usporim igru tako da ide normalno na ne ubrzano. Kad stavim osvjezavanje na 60Hz ide super ali kad stavim na 85 ili 100Hz sve leti.

a jesi probao sa vsync ukljuceno ili iskljuceno
pali AA i AF na max da vidis kako ce da ukoci :D

Uključi frame skipping.

jes sa frame skippingom ima da mu poleti tek tad bolje da ga iskljuci ako mu je ukljucen

Sorry, nemam kada čitati 18 stranica. Koji su najbolji patchevi? Koja je glavna razlika? Ima li i dalje legendarni Wolf patch? Za mene veličina datoteka ne igra ulogu, samo da je dobro urađeno. Bitno mi je da je Bundesliga komplet ok.

Probao sam sa vsync kad je iskljucen ide malo sporije ali ljepse je sa vsync na on samo sto tada igra leti :d Probacu da stavim AA i AF na max pa da vidim ima li napretka. Mada nisam bas pretjerano zadovoljan sa PES-om. Ponajvise zbog ovih *******cija sa brzinom a i zbog refresh rate. Zbog ovog drugog sam morado da se vratim na XP jer nisam nikako mogao na Visti da natjeram PES da radi u pristojnom osvjezavanju. Za sada nisam zadovoljan vidjecu kako ce mi izgledati kad je natjeram da radi normalno.

Nazad
Vrh Dno