Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Mozes li malo da pojasnis? I da li mislis na igre generalno, ili je probano i radi u pes 08?

Program forsira vsinc i tripple buffering u dx8, dx9 i dx10. Meni je resio problem sa tearing-om. Probaj ga, nemas sta da izgubis.

Lepa vest:

Description: Changes in version 1.20:
-Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection
-Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
-Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
-Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.
-Various other minor issues have been corrected

Inače - postoji i patch za patch. Ima ga onom sajtu na kom je bio i prethodni za 1.10 ;)

Lepa vest:

Description: Changes in version 1.20:
-Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection
-Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
-Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
-Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.
-Various other minor issues have been corrected

Inače - postoji i patch za patch. Ima ga onom sajtu na kom je bio i prethodni za 1.10 ;)

Jel radi stari kitserver na ovoj verziji? Pronasao sam verziju kitservera 702, ali bez ikakvog infa (da li on radi sa pesom 1.2?): http://files.filefront.com/kitserver+702zip/;9162040;/fileinfo.html

Nisam u mogucnosti da probam trenutno, pa kada probas javi:wave: I javi utiske u praksi sa novim patchom. poz

Čini mi se da radi kitserver 7.02 sa novim patch-om.
Radi i patch (i patch za patch) i KitServer - samo to mogu da potvrdim, što se tiče utisaka - nemam ih (nemam grafičku).

Prvi utisci u vezi sa novim patchom su pozitivni!

1. Dosta su smanjena usporenja nakon sto protivnicki golman odbrani veliku sansu (znaci nisu to skroz ispravili, nego vecinom).
2. Autosave napokon radi kako treba (igra sama cuva promene opcija, statistiku... nema vise potrebe za manuelnim sejvovanjem za one koji su imali taj bug).

p.s. Bug sa refresh rateom i brzinom je ostao:(

Poslednja izmena:
Nadam se da ce ovaj patch uraditi neka cuda...

Mali komentar:
Pošto sam već stekao solidno iskustvo sa PES 2008, mnoge stvari su se (po mom subjektivnom utisku) popravile. Ipak je ovo bolja igra od prethodne.
Više mi skoro ništa ne smeta - sem jedne stvari: forsiranje nekoliko timova koji su neuporedivo jači od svih ostalih.
Situacija : dva PES majstora - ne zna se ko igra bolje ; ako odigraju pet utakmica recimo Barsa vs Arsenal - UVEK će onaj sa Barsom bolje da prođe (makar 3:2 u konačnom skoru pobeda). U grupu povlašćenih spadaju:
Barselona, Milan, R. Madrid, Inter, Mančester (a tu je negde i Čelzi)
Sve ovo važi za player vs player (ne player vs AI , pošto "komp" ipak ne igra dobro ni na Top Player).
Ovo sam sa burazerom i drugarima eksperimentalno/statistički utvrdio. Kakva su vaša iskustva?
Jel postoji neki patch za PES2008 koji realnije balansira snagu timova?

Biće Evolution patch, pojaviće se tokom januara verovatno.

Evo si vam ga najnoviji patch za pes, gde se dosta poboljsava brzina igre jer je trava optimizovanijana

- Bundesliga replaced the Dutch Eredivisie
- Eredivisie on others C
- New clubs: Steaua, Shakhtar, CSKA Moskva, Zenit, Dnipro
- All national teams and clubs have real player names
- All real transfers
- All cups, clubs have the correct names
- Real Stadiums Pictures and Names
- All National team kits, numbers and fonts
- All EPL kits, numbers and fonts
- Kits and fonts for Bundesliga and Serie A
- New grass texture for all stadiums
- New start formations of some large teams
- New clubs and national teams emblems
- SkySports logo on replay, statistics screen and highlights
- PS3 gamepad
- Scoreboards and menu in a League Champions style
- New gloves
- New boots pack
- New ball pack
- New adboards for all stadiums
- Correct collars, numbers position, names curve
- New corner flag

You need 7Zip to open the Folder
http://www.7-zip.org/
(otvara i navija verzija winrar-a 3.71)

Download:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16126

Po meni najbolji patch do sada....

Preuzeto sa "Gamingaccess-a"

Bice za par dana dodatak za ovaj patch:
Partizan sa realnim ocenama i facama umesto AIK-a odmah pored Zvezde......:wave:

Poslednja izmena:
Super FXGT. Samo 96MB, probaće se obavezno. Još da ima Premier liga. Partizan mi je ipak manje bitan. :d

au brate sto je ovo komplikovano da se instalira...:( uspeo sam imena da ubacim ali kako da ubacim dresove? posto si neki sugana...
to je to kad ruse mrzi da uce engleski :D
moze mala pomoc

Poslednja izmena:
pa ima premier liga
All EPL kits, numbers and fonts

partizana jos nema kad mi uradi drugar cu da ga okacim
ps ni meni ne treba partizan (RED STAR FOREVER)
ali ajd radi grobara :D

inace instalacija je vrlo prosta sve se odradi preko asf explorera

Poslednja izmena:
Stvarno mogao bi neko detaljno da opise sta i kako treba da se radi da bi se ti pecevi namestili.
Posto je ovde piraterija zabranjena moze i na PM.
Hvala

patch-evi nisu piraterija
za ovaj sto ja okaci treba vam asf explorer 3.7
postupak
otvoriti asf explorer - ici na import asf fajl - dole oznaciti all files (pa onda otvoriti recimo cv_0.img ) - na prvo pitanje odgovoriti sa NO - kada se ucitaju svi fajlovi - action - import from folder - pa tamo gde ste raspakovali patch naci folder koji odgovara imenu otvorenog fajla tj folde cv_0 i selektovati ga - onda ce ovaj pametni program dase zali da mora da rebilduje bazu i da oce da snimi novi fajl onda vi sop[ite neko ime i snimite negde na hdd. kad ste to uradili on ce da malo davi nekoliko minuta otprilike.
e to je to sad ostaje da taj novo dobije ni fajl promenite u cv_0.img i da iz foldera img u pes2008 direktorijumu obrisete stari cv_0.img i snimite taj novi takav je postupak i za cv_1 i za rv_e
fajlove option iskopirati u direktorijum my documents\konami\pes2008 videcete iste takve fajlove ili pak samo 1
pozdrav i uzivajte

evo najnoviji kitserver 705
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16340
- bug-fix: LOD switch 1/2 was not working correctly with PES2008 1.20. This is now fixed.

Poslednja izmena:
Odlican je patch, al' sad vise nemam Partizan i Vosu! Scoreboard je extra!

patch-evi nisu piraterija
za ovaj sto ja okaci treba vam asf explorer 3.7
postupak
otvoriti asf explorer - ici na import asf fajl - dole oznaciti all files (pa onda otvoriti recimo cv_0.img ) - na prvo pitanje odgovoriti sa NO - kada se ucitaju svi fajlovi - action - import from folder - pa tamo gde ste raspakovali patch naci folder koji odgovara imenu otvorenog fajla tj folde cv_0 i selektovati ga - onda ce ovaj pametni program dase zali da mora da rebilduje bazu i da oce da snimi novi fajl onda vi sop[ite neko ime i snimite negde na hdd. kad ste to uradili on ce da malo davi nekoliko minuta otprilike.
e to je to sad ostaje da taj novo dobije ni fajl promenite u cv_0.img i da iz foldera img u pes2008 direktorijumu obrisete stari cv_0.img i snimite taj novi takav je postupak i za cv_1 i za rv_e
fajlove option iskopirati u direktorijum my documents\konami\pes2008 videcete iste takve fajlove ili pak samo 1
pozdrav i uzivajte

evo najnoviji kitserver 705
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16340
- bug-fix: LOD switch 1/2 was not working correctly with PES2008 1.20. This is now fixed.

Jedno pitanje taj fajl recimo cv_0.img ipotujemo iz same igre tj. tamo gde je igra instalirana?

Predpostavljam da kad se namesti jedan patch da drugi kad namestate onaj prvi nestaje da li je to namestiti nekako da se stalno dopunjuje sama igra tj. da tako namestite da recimo imate i Partizan i Vojvodinu zajeno sa recimo celom bundest ligom na primer.

Poslednja izmena:
to ide malo teze ali bice of sa svime samo polako

Ne znam odkud meni ideja da nema Engleza, kad su fino svi tu. :banana: :type:

Nije los patch. Trava mi se negde svidja negde ne, nije uvek lepa. Imam jedino problem sa score tablom, tj grbovi i rezultat su mi na sredini, a ona plava pozadina score table levo, ne znam kako se to pomerilo. Kako da namestim?

Ne znam odkud meni ideja da nema Engleza, kad su fino svi tu. :banana: :type:

Pa jesu svi tu, ali nisu prava imena timova, nemaju prave grbove, navijacke zastave, navijanja...sem Newcastla i Tottenhama. Dok i u ostalim timovima igraci imaju prava imena.

Hvala ali nemam pristup jer nisam clan tog forma, mozes li okaciti negde to sto treba?

E Ovako ja sam imao sledeci problem...PROBLEM
Dosao sam na Forum bas iz tog razloga... da bih otklonio to i doveo u red.
nakon duge "price" (pogresno mesto za temu,locked,zuta karta,ban itd..)
Posto niko drugi nece ili nezna da pomogne,resio sam da stvar uzmem u svoje ruke (uz ogromnu pomoc FXGT-a,kome se ovom prilikom zahvaljujem)
E ovako stoje stvari:
U AFS-u loadujte "cv_0.img" pronadjite sledece:unnamed_863.bin,unnamed_864 i unnamed_866.bin
na njih idite desni klik pa export na desktop...
zatim pronadjite patch folder cv_0.img i u njega ubacite ove fajlove
nakon toga pocnite postupak patchovanja...

na kraju ako sve bude ok dobicete OVO
Nije nesto ali bolje to nego da mi stoji na sred ekrana

P.S. Okacio sam ovo ovde da bih izbegao:zute,crvene i ostale kartone kao i "flame" od ostalih forumasa...
Ako neki "sudija" smatra da ce ovo nekom biti korisno(meni sigurno jeste) neka prebaci/okaci ovo u za to predvidjen deo foruma...

Toliko od mene

P.S. samo sam iskopirao sadrzaj teme... ako ti treba vise pomoci javimi na msn

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno