Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Iako igram PES jos od "cetvorke", jos nisam skapirao :)d) kako se izvode slobodnjaci. Osim difolt varijante, znam za varijantu r1+l1 i onda se dobije ona varijanta sa kratkim dodavanjem lopte. Ali, ono sto me zanima, kako se zaleteti i "opi*diti" loptu iz sve snage (negde sam video da je zalet odradjen sitnim koracima u stilu roberto karlosa).

Znam da je bila ta mogucnost u sestici, pa verujem da ima i sada. Nekako me smara ova varijanta sa plasiranjem lopte.

hvala

ja imam problem sa SB Live! 5.1 stereo zvucnici,
pre patch-a se desavalo da nestane jedan kanal, pa drugi ali se tada vrati prvi, pucketanje, neki sum itd.,
sada sa patch-om je samo pucketanje, ali jako iritira,
nekad prestane kada stisnem start, a nekad ne,
vidieo sam jos nekoliko korsnika imaju isti problem kao ja i istu karticu,
pa sam je mislio da je do kartice tj. drajvera, ali sada si se i ti ijavio
sa istim problemom.

Koje drajvere koristiš? Ako koristiš kxproject drajvere onda u speakers podesi 2.0 i stavi za surround options - COPY.

Koje drajvere koristiš? Ako koristiš kxproject drajvere onda u speakers podesi 2.0 i stavi za surround options - COPY.

koristim drajvere
koje sam dobio uz karticu,
verovatno i krcka zato sto su iz praistorije :D .

Skini kxproject drajvere, oni su po mom mišljenju najbolji za SB live. ;)

ma nema to veze sa drajverima za blaster. to je neki bug. meni su isti simptomi na integrusi i samo start mi pomaze (cak i kad nastavi da susti, ako je slabije sustanje ubrzo utihne). takodje sam primetio da ne mogu da slusam ziku preko winampa ako je ukljucen fudbal. stuca, prekida, cas se cuje muzika, cas fudbal, nikako obe aplikacije u isto vreme.

drugi problem bi bio sto mi nod32 prijavljuje uzbunu kad pokrenem pes. predpostavljam da imam los krek ili nesto tako. jel moze neko da mi pusti krek na mail?

da li je moguce da ne mogu da se pomeraju dzojpedi levo-desno u player settingsima za vreme kup takmicenja, kao sto mogu u exibition mecu. o odabiru dresova da ne govorim, prava frustracija. line-up auto select za vreme takmicenja ili ne postoji ili je mnoooogoo ocajan.

sve to sto u exibition mecu moze da se bira u kupu ne moze, umesto da je obrnuto.
j**** animacije navijaca i svu sminku pored tako krucijalnih gluposti u meniju.

I KIS "reaguje" na PES - samo treba obeležiti PES u antivirusu/firewall-u kao "trusted application" i onda više neće da smara.

I kada podesim u opcijama On screen Display, ili Player setings, kursor i ostalo, ne pamti, nego ja krenem utakmicu i svaki put moram ponovo, da li ovome ima resenja ili su ovi glupi Japanci postali jos gluplji!!!???
I mene zanima kako da mi ostanu ova podesavanja? Mislim da sam negde procitao da to moze. Ili ne? :sceptic:

Meni to najnormalnije zapamti. Nikad ne izlazim na ALT+F4 a nako rece ranije da je do toga.

Imam 7900GS i imam problem,od rezolucija imam samo 3 u settingsu,800x600,1024x768 i 1280x900! Nemoguce da kartica ne podrzava vece rezolucije. Bratu sam uzeo komp,sve isto kao kod mene osim MB i Graficke. Njegova MB je MSI a VGA je Asus 8600GT. Na njegovom kompu ima rezolicija bar 30....u cemu je fora!!!

Skini poslednji Kitsever.

Evo ti jedan (ne znam da li je poslednji al radi pos'o)

Prilozi

• kitserver-701.zip
    292.6 KB · Pregleda: 57
pa forsiras iz drajvera

pa stavi vise znaci max rez 1680*1050 i digni aa i af koliko god moze imas azdaju od grafe

pa stavi vise znaci max rez 1680*1050 i digni aa i af koliko god moze imas azdaju od grafe

Ljudi u cemu je fora kod mene nudi max. rezoluciju 1280x1024 ?I kakva to jos podesavanja za AA imate?Kod mene nudi samo Wait for Vsync?U cemu je zonfa?Imam 8600gt i Vistu (inace dok sam imao XP nije mi bilo ponudjeno cak ni 1280x1024)!

Da, al "azdaja" od TVa podrzava 1360x768:S: Koliko god da dizem AA isto izgleda (primetio sam samo da radi AA dok je replay :wall:)

e pa tv je tv sta ocekujes igraj se na monitoru

Kakave veze ima sto je TV ? Mislim da je to bug same igre. Probaj druge drajvere.

Kakave veze ima sto je TV ? Mislim da je to bug same igre. Probaj druge drajvere.

Nece ni sa jednim novijim drajverima, stare ni ne pomisljam da stavljam:mad:

Ajde vi kojima "radi" AA pogledajte na klupu rezervnih igraca kada udjete u opcije u toku igre, ne verujem koliko je sve "iskrzano" :wall:

Ima li jos neko problem sa ,,senilnim" PES 2008?Pod time podrazumevam da svaki put kada ulazim u igru, cim udjem da mi da biram nivo tezine!U prethodnim nastavcima je to radio samo prvi put kada udjes u igru posto si je instalirao.Iz toga dalje sledi da mi on nista ne pamti u onom Track Record-u, sto ce reci da on to brise cim izadjem iz igre i svaki put idemo iznova!Po nekoj mojoj logici samim tim sam lisen i Teamvision-a posto sta on ima da mi se prilagodjava kada svaki put ,,vidi" mene kao nekog novog!Ne verujem da je to zato sto imam particije i sto mi je PES2008 instaliran na D: a settings my je u MyDocuments na C: .Ima li neko ideju o cemu se radi i odgovor na moj prethodni post?

p.s.
Jedino sto meni pada na pamet jeste da imam krs kopiju!

Vise puta receno. Moras imati instaliran virtualni joy kad vec nemas pravi.

Rezoluciju reguliši uz pomoć kitservera a AA i ostale stvari iz podešavanja za grafičku. Za Nvidia grafičke u Nvidia Control Panelu.

Nazad
Vrh Dno