Šta je novo?

Pro ENGINEER Problem

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
380
Upomoc ljudi dobio sam program iz skole i imam ispit 24-tog.Nemogu nikako da startujem program i pored instalacije po uputsvu tj.program radi al prijavljuje da nemoze da nadje Ethernet i automatski kad kliknem ok on izbaci.Naravno program je za verzija za narodne mase.Probao sam na tri razlicita racunara i isto mi prijavljuje.Ima li iko ideju kako da resim problem?

Pro/E ponekad nece da prepozna integrisanu mreznu kartu. Moraces da rucno dodas : Microsoft loopback adapter kroz Add hardware iz Control panela. Posle toga u licencu za Pro/E upisi MAC adresu tog loopback adaptera.

Dodao sam Microsoft loopback adapter kroz Add hardware.Jos samo da mi objasnis za MAC adresu kako da je nadjem i gde da je ukucam?

Prilozi

• sad.webp
    sad.webp
    96.2 KB · Pregleda: 50
Verzija pro/e koju ja koristim se "leci" tako sto se u prilozeni license fajl upise MAC adresa mrezne karte, a zatim ta izmenjena licenca propusti kroz patcher koji "sredi" licencu. Onda se ta licenca koristi prilikom instalacije pro/e-a.
Ocigledno je da ti imas verziju sa instalacijom Flex license managera i tada ovaj moj postupak ne vazi. Pogledaj bolje uputstvo za instalaciju, sigurno negde gresis.

Za listanje MAC adresa koristi komandu "getmac" iz dos prompt-a.
Format MAC adrese je npr. "00-1A-4D-56-0C-DE".

Nazad
Vrh Dno