Mislim da je dostupna postpaid korisnicima... (063)Masni Ludak je napisao(la):Ta usluga nije dostupna običnim smrtnicima tj. korisnicima
Nije, najcesce kad nazoves 9863 kazu da ta usluga (SOCLIP) nepostoji.Panos je napisao(la):Mislim da je dostupna postpaid korisnicima... (063)
Prastare centrale se predstavljaju sa pozivnim brojem za grad i 2 cifre, odnosno mobilna centrala se predstavlja za njihAlexandar je napisao(la):Druga mogućnost je da je u pitanju neka prastara centrala, e tu ti nema pomoći.
OxyS je napisao(la):verovatno neko sa mobilnog skriva, a ne sa fixnog.znaci nema pomoci.
Panos je napisao(la):Mislim da je dostupna postpaid korisnicima... (063)
dedamrsoje je napisao(la):Prastare centrale se predstavljaju sa pozivnim brojem za grad i 2 cifre, odnosno mobilna centrala se predstavlja za njih
OxyS je napisao(la):kako proveriti ko zove kad na ekranu izbaci Privatan broj
Proverio sam... Ortak ima ukljucenu tu uslugu (postpaid je) + jos neke usluge. (kada zove nekoga, a ovaj odbije poziv i iskljuci telefon, onda dobije obavestenje kada se ponovo "umrezi" itd)Bane je napisao(la):Ti kao fizichko lice ne mozesh to da uradish, osim ako nemash vezu u Mobtelu. VIP-ovci imaju ukljuchenu opciju da vide svaki skriveni broj.
Panos je napisao(la):a ovaj odbije poziv i iskljuci telefon, onda dobije obavestenje kada se ponovo "umrezi" itd)
Panos je napisao(la):Proverio sam... Ortak ima ukljucenu tu uslugu (postpaid je) + jos neke usluge. (kada zove nekoga, a ovaj odbije poziv i iskljuci telefon, onda dobije obavestenje kada se ponovo "umrezi" itd)
Dejan Krstic je napisao(la):A to ima veze sa temom......kakve tacno?
Originally Posted by Panos
Mislim da je dostupna postpaid korisnicima... (063)
Originally Posted by Dejan Krstic
Jeste s tim sto moras da navedes debeo razlog da bi ti ista bila ukljucena. A to ne ide tako lako (citaj: nemoguce). Razlozi tipa "neko me cima" ne prolaze ni pod razno
Pitanje je od kada imas tu uslugu.delimir je napisao(la):Pa to ima svako
Ja sam 063 Pre Paid i kada zovem nekoga na 063 ko nije dostupan dobijem obavestenje u vidu SMS-a kada se taj lik seti da ukljuci ponovo telefon tj. kada postane ponovo dostupan.
Panos je napisao(la):Pitanje je od kada imas tu uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari