Šta je novo?

pristup netu na poslu

palumbo

Cenjen
Učlanjen(a)
26.10.2012
Poena
151
Da li mogu na poslu gde je vise racunara vezano u mrezu da pristupim internetu?

Znam da neki imaju pristup netu a neki nemaju. Kako mogu da proverim da li su zaista na netu a on je zasticen ili su samo umrezeni. Pod admin lozinkom su naravno :d

Hvala unapred!

(ako sam pogresio podforum izvinjavam se i molim da je prebacite)

tesko da cemo ti ovako pomoci, moras reci malo vise imformacija o tome koji je provajder u pitanju, kako je zakaceno da li se na ostalim raunacrima za pristup netu kuca neka lozinka itd.. mada mislim da je tu mikrotik i da je odredjeno koji korisnici imaju izlaz na net a koji ne i ti tu kao korisnik ne mozes nista preduzeti bez administracije na samom mikrotiku

Nista gore nego kad covek ovako zatrazi pomoc.... Mora da se ispise 15 postova sa nasim pitanjima da bi na kraju dosli do onoga sto je on zeleo... Moja pretpostavka je da imaju server sa domenom pa se loguju preko njega, svako ima svoj user i pass, mogu zabraniti pristup netu odredjenim grupama ili mozda samo po mac adresama na samom ruteru.

Pa njemu je sigurno zabranjen net, pa on hoce da vidi kako da zaobidje tu zabranu koliko sam ja razumeo. Od pitanja admina ce dobiti odgovor da mu je zabranjen pristup netu i to je to :D.

Nazad
Vrh Dno