Šta je novo?

Pristup mail serveru preko proxy-ja

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Znaci sada sam na SBB-u i to sam uzeo socijalni paket FlatLight 128Kb/s i sada posto i dalje primam poruke preko beotela zeleo bih da znam da li postoji ikakva mogucnost da proverim mail na beotelu,a da ne koristim dial-up?
Znaci u OE-u i magic mail monitoru nisam nasao resenje.

Ovo i mene interesuje.
Ovi iz SBB support-a kazu da ne moze 🙁, a izreklamirali su ga da je dozvoljen email servis ( kao i chat BEZ IRC-a?!?!?, suludo )

Pa i mene to intrigira,jer kazu da su dozvoljeni mail servisi,a eto izgleda da je dozvoljen samo njihov....Znaci moracu da koristim dial up da bih pristupio mail-u.

To mi sve zvuchi pomalo bezveze...Ako ce za 500 din da uskracuju obichan POP pristup i IRC onda to nema blage veze sa uslugom. Da budem jasan, nemam zamerke na konekciju ka SBB-u, veza odlichno shljaka. Govorim o ovim 'sitnicama' koje znache mnogo.

Pa nemam i ja zamerki, sve lepo radi, ali jos samo da dozvole i pristup drugim pop3 serverima onda bi ovo bilo super.Ionako ne koristim P2P programe tako da mi ovo i po ceni i po potrebama savrseno lezi(osim ovoga sa mail servisima).

beotel ne dozvoljava pop3 pristup sa tudjih servera, mozes samo ako si na njihovoj liniji.
jedina mogucnost ti je webmail.
ali moras da imas bar par minuta na nalogu.

homoludens je napisao(la):
beotel ne dozvoljava pop3 pristup sa tudjih servera, mozes samo ako si na njihovoj liniji.
jedina mogucnost ti je webmail.
ali moras da imas bar par minuta na nalogu.

Ne znam odakle ti ovo - ja sam godinama skidao postu sa beotel mail servera preko PTT-a (a i sada povremeno)?

Poslednja izmena:
oni su mi rekli.
i to pre jedno 10 dana.
ali ocigledno me i slagali.
nisam nikada probao.

homoludens je napisao(la):
oni su mi rekli.
i to pre jedno 10 dana.
ali ocigledno me i slagali.
nisam nikada probao.

To nije tacno. Na KDS-u skidam i saljem najnormalnije mail preko Beotela. Isto to je radilo i ranije preko GPRS-a: ).

Nazad
Vrh Dno