Šta je novo?

Prison Break: The Conspiracy

ako neko ne zna kako da pokrene a da ima win 7 samo neka na ikonici odradi desni klik properties /run with xp mode ....i ne treba crack... copy paste sa jednog domaceg trakera...

jos nisam skinuo igru ali ako je neko skinuo neka proba ovo pa neka javi dali radi ili ne?!

Kol'ko je vel'ka?

nešto ispod pet

Fala vi... moze da se skida! :D

Ok, super što ćeš probati, lepo je to :) ali ajde podeli sa nama kakva je igra i baci koji skrin :)

aj da cujem jos neko misljenje,jel vredi "kupovati"??

aj da cujem jos neko misljenje,jel vredi "kupovati"??

ako budes slusao tudja misljenja onda je svaka igra svakome djubre, faill i slicno... jer svako ce nekoj igri da nadje manu...

ako oces nesto da probas onda skini je celu ili ako postoji demo ili pogledaj na youtube o igri pa sam prosudi dali ti odgovara ili ne...

a ako budes slusao tudja misljenja od toga nema leba... evo samo pogledaj temu o metro 2033 i sve ce ti biti jasno. nekome je ok nekome losa neko je prezadovoljan ali o cemu se radi da se najvise takmici ko ce je pokrenuti na very high detaljima i da ce imati najveci fps.

Igra mi radi normalno, bez potrebom za compatibility modom.
Stigao do chaptera 5 i uninstall.
Tesko mi je da sebe nateram i ubedim da igra valja.

Poslednja izmena:
Igra mi radi normalno, bez potrebom za compatibility modom.
Stigao do chaptera 5 i uninstall.
Tesko mi je da sebe nateram i ubedim da igra valja.

gledaj to je ok, a ne ko neki iz neba pa u rebra igra je krs... naravno svako ima pravo na svoje misljenje ali neka pusti i druge da dodju do tog svog misljenja!

Svaka cast onome ko ovo moze da igra, od grafike do gameplay-a sve je krsh, posebno gameplay...
Probao 20 min. i uninstall.

Meni nije problem da skinem za sat, dva tih 4GB, ali nikome ne bih preporucio da gubi vreme ako ima nesto pametnije da skida.

Poslednja izmena:
Igrao i presao celu. Prosek ili malo ispod. Prvih, mozda 4 chaptera je zanimljivo posle smara, sve se svodi na isto. Grafika i nije tako losa. Kraj igru su po meni *****ali, bolje bi bilo da su napravili da Paxton ipak ne uspeva da se izvuce iz zatvora, pa da mogu do besvesti da se jurcam po dvoristu, pravim gang, pokusavam da udjem u PI + imali bi materijala za nastavak, ovako... nista.

Nazad
Vrh Dno