HAL je napisao(la):QuarkXPress je najcesce korisceni alat za pripremu za stampu. Mada ti i Word moze posluziti, ukoliko dobro baratas sa njim. Ja sam radio svojevremeno neke biltene u Wordu i ispalo je sasvim korektno. Postavis u Page Setup opciji Mirror margine.
silvereye je napisao(la):postoje josh i programi poput PageMakera i FrameMakera ali njih ipak zaobidji.
smile je napisao(la):Koji mi program preporucujete za pripremu za stampu (preveo sam neke strane knjige pa mislim da ih objavim) kao i program za skidanje desktopa? Hvala.
bancho je napisao(la):Za skidanje desktopa mozes da probas i HyperSnap-DX, mislim da je zadjna verzija 4, ima zaista brojne opcije, a dobro se snalazi i sa ekranima iz igara i filmova.
OptiPlex je napisao(la):Prilicno bespotrebno, osim ako nece da vadi slike iz igara. U svakoj drugoj prilici prntscrn + npr. fotosop rade besprekorno.
OptiPlex je napisao(la):Prilicno bespotrebno, osim ako nece da vadi slike iz igara. U svakoj drugoj prilici prntscrn + npr. fotosop rade besprekorno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari