Šta je novo?

printscreen pod DOS om

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
imam neki program za gradjevinsku fiziku koji radi pod dosom, i namestim ga ja lepo da mi radi u window modu ne u full screenu, da bih mogao da pravim printscreenove. problem se javlja kada iscrtava grafik, jer se tada odjednom prebaci u full screen mod a u njemu mi print screen ne radi....

Koliko ja razumem ti radiš pod Windowsom u DOS prozoru? Probaj Gadwin PrintScreen, on ima opciju da se PrintScreen dugme postavi da aktivira njega, a ne standardnu funkciju. Doduše, ne znam da li radi i za full screen DOS, ali probaj.

Ako ne radi Gadwin, probaj i FastStone Capture - znam da je meni neke stvari u DOS prozoru lepo "skidao"...

moj odgovor je bio potpuno isti kao tvoj! FSC isto može da "preuzme" funkciju PrtScr tastera, kao i gadwin...

moj odgovor je bio potpuno isti kao tvoj! FSC isto može da "preuzme" funkciju PrtScr tastera, kao i gadwin...
Samo što to nigde nisi napisao, nego si kao jedini argument napisao da je tebi lepo radio capture u DOS prozoru, mada je očito da čovek uopšte to ne traži jer već ima načina da uradi takav capture.

imam neki program za gradjevinsku fiziku koji radi pod dosom, i namestim ga ja lepo da mi radi u window modu ne u full screenu, da bih mogao da pravim printscreenove. problem se javlja kada iscrtava grafik, jer se tada odjednom prebaci u full screen mod a u njemu mi print screen ne radi....

Taj program bi trebao da ima svoj izlaz na stampu, e sad ne znam da li moze da koristi PDF printer. Radis u XPu ili Visti?

Poslednja izmena:
Hehehe... Da, ali kako je to čovek mogao da zna, ako mu ne kažeš? 🙂

Nazad
Vrh Dno