Šta je novo?

Prince of Persia-Warior Within

BackinBlack

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2005
Poena
301
Pozz svima!
Treba mi pomoc oko prelaska jednog dela igre.
Tek sa na pocetku a vec sam "zaglavio":D
Druga staza je u pitanju, posle ponovnog susreta sa onom princezom,to je onaj filmic, ide se u borbu sa onom "crnom spodobom"(lik sa onim vranama) na onom mostu i kad njega savladam on se prebaci na onu gornju platformu, e ja ne znam sada kako da dodjem gore do njega ili sta se uopste dalje radi????

Nadam se da sam nekako objasnio sta me interesuje. Molim za pomoc ko zna, ali mi napisite ovde sta se konkretno radi, nemojte da me upucujete na neke dalje sajtove sa upustvima, znaci napisite ovde- unapred HVALA

Ako si se tu zaglavio prekini dalje sa igrom, postedeces se dalje muke...

Nadji neko uputstvo sigurno ces brze resavati sve prepreke igre...

Ako se dobro secam cim udjes u tu bastu, sa leve strane imas merdevine

Ma otvori samo oci! Imas tonu sipki i kojekakvih platformi, i tu je uvek "trcanje po zidu sa preponama"!

Ne vidim nikakve merdevine,mislim da to nije ta pozicija.

Da brate ima ih na tone, pitanje je samo koja? Moracu mao vise da zagrejem stolicu:)

A kad se stolica usija ima da snese jaje:D

Idi desno odakle si prvo ušao, popni se, trči uz zid pa skoči da bi se domogao platforme na suprotnoj strani. Na kraju platforme kreni u trk po zidu, pa skoči da bi uhvatio stub. Dalje ćeš znati.

I ja sam se davno zaglavio na istom mestu. Skini neko od uputstava sa neta pa ga konsultuj kad god se zaglaviš. Upotrebi Google i ključne reči "walkthrough POP Warrior Within".
U protivnom ima da nas daviš ovde često. Teška igra, ali jedna od najboljih koje sam igrao. Juče sam uhvatio da igram i treći deo, Two Thrones.

Ja ti najtoplije preporucujem da batalis igru. Jeste da je dobra, ali BRATE kako sam ja ispizdeo zbog iste! Na kraju sam je obrisao, isavijao CD-ove i sibnuo ih u kantu. Ako ne verujes da moze da iznervira, videces.

ma igra je extra, kada bi samo sve bile takve...
Jeste da ima par zeznutih mesta, ali to je i cini dobrom...
videces cek samo da dodjes do kaline|ona riba u crvenom|tu sam izludeo nikako da je ispizdim...dok sam dahaku ispizdio odmah :D
i vidi da skupis sve produzetke da bi dobio alternate ending, koji se direktno nastavlja na trojku.

Mastercula je u pravu! Igra je odlicna i u svakom slucaju se isplati igrati je!

Prince je vrh. Upravo igram Warrior Within pa kad je zavrsim pelazim na Two Thrones.

a ne, Principal Skinner-u necu da batalim,tek sam se razigrao:D
stigao sam do borbe gde ona riba u crvenom visi nad provalijom, mnogo bre dobre ribe i ona i ova druga sto se prince bori sa njom, meni je nekako zao da je ubijem:D

Ma bre, ubi tog sado-mazo groba i spasi ovu sto visi. Mnooooooogo bolja :D

Jel ima neko sejv fajlove?
Davno sam bio zaglavio na mestu kad se shibam sa onom ribom(po stoti put)
kad su oni vrtlozi and sheat pa bi da probam jos jednom ali nemam sacuvan save file.

There you go...

Prilozi

• POP3Profiles.rar
    145.9 KB · Pregleda: 36
Many thanks!

mitarus je napisao(la):
Ma bre, ubi tog sado-mazo groba i spasi ovu sto visi. Mnooooooogo bolja :D
Ma nego šta! Kaileena je modelirana prema liku (i telu) Monike Beluči. Monika joj pozajmljuje i glas.

Principal Skinner je napisao(la):
Ja ti najtoplije preporucujem da batalis igru. Jeste da je dobra, ali BRATE kako sam ja ispizdeo zbog iste! Na kraju sam je obrisao, isavijao CD-ove i sibnuo ih u kantu. Ako ne verujes da moze da iznervira, videces.

Isti slučaj i sa mnom. Nemam ja živaca za to.

Vrh Dno