Šta je novo?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands

draske73

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2007
Poena
349
Najavljena je nova igra u serijalu,i treblo bi da izađe u maju 2010.
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/
500x_pop.jpg

Aj sad malo da snimamo film po igri, pa aj sad da pravimo igru po filmu :d
"....a new game in the Sands of Time storyline to coincide with the release of Disney's feature film....a new tale that will be more familiar to fans of the Jake Gyllenhaal version of the prince...."
http://kotaku.com/5415359/ubisoft-turns-back-time-with-prince-of-persia-the-forgotten-sands

"New Adventure in the Prince of Persia® Sands of Time Series Debuts May 2010....Prince of Persia: The Forgotten Sands™ will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia brand."
http://www.vg247.com/2009/11/30/prince-of-persia-the-forgotten-sands-announced-for-may-2010-launch/

Poslednja izmena:
Nema najave za PC, doduse...

Inace je bilo logicno, film puca na "Pirati s Kariba" komercijalni uspeh, taman da se izbaci i igra...

nesto me vise ne cudi i da izadje igra "PoP : The Sands Unlimited"...:(

A ja se ponadao da ce kao i do sada da nas caste za Novu godinu.

Prince Of Persia: The Forgotten Sands Coming To PC

GamersGlobal got confirmation from Ubisoft that there'll be a PC version of the recently-announced Prince Of Persia: The Forgotten Sands, though they couldn't guarantee that it'd be day and date with the secure-against-piracy console versions.

Eto sad je potvrđeno :)

Naravno,samo sam stavio link za trailer,kakvih je recimo bilo i ovde pa niko nije razglabao toliko o filmu,bilo je čisto informativno,kao i ovde ;)

Dobro je, back to the roots. Jedina stvar za koju mislim da ce zeznuti nalazi se i u AC2 :)

Uh,opasno izgleda igra,obozavam PoP serijal,igrao sam ga jos kada je bio 2d :D

Meni licno je najbolji deo Warrior within i bez obzira sto je igra iz 2005 ili `06 igrao sam je bas nedavno i apsolutno sam zadivljen kako ta igra i dan danas izgleda a inace u to vreme sam iskljucivo zbog nje morao da kupujem novu grafiku:D
A ovaj deo koji je poslednji izasao mi je onako...malo su izasli iz neke standardne pop varijante,ali lepo izgleda...tako da u svakom slucaju preporucujem svima koji nisu probali neki raniji deo da probaju,nece se pokajati,jedino morate da se naoruzate strpljenjem,jer je to najbitnija stvar u igranju princa:D

Vidim pojavila se za kutiju i već ima playthrough na jutjubu. Verovatno će obrisati uskoro pošto vidim da uveliko brišu Red Dead Redemption.

[YOUTUBE]VKK5lwn9oD4[/YOUTUBE]

Meh, nista posebno, imam utisak da su ovu igru sklepali za 2 meseca cisto marketinski zbog filma...

Jos dva dana...

Liči na ACII, čiji engine koristi, ali borba je stvarno smešna. Glavni lik ima neviđeno blentavu facu...

Ništa novo. Već viđeno u prethodnim delovima.

Bas bih voleo da mi neko objasni razlog brisanja postova.

Bas bih voleo da mi neko objasni razlog brisanja postova.
Primetio sam da u sekciji igre za PC kad krene da se prica o leku za igru moderatori se jelte zgrozavaju i brisu te postove.

Tako da ajmo da izglasamo neku novu super tajnu rec koja im nece smetati a mozda da otvorim temu za to a evo i primera nekih reci npr...

...Cekic za igru je izasao,Prva pomoc je izasla za igru i po novim zakonima je prihvatljiva ili igra je izasla jos samo stvar bez imena da se pojavi ili mozda ona prica iz Hary Potera Stvar koju niko nesme da kaze ne valja jel ima neko novu verziju stvari koje niko ne sme da kaze....:p

^^A možda se neko od modova jednostavno zgrožava kad vidi koliko je ljudi zainteresovano za ovu igricu :D

Nazad
Vrh Dno