Šta je novo?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands

I meni zabagovala :wall:. Prvo sam se motao dugo ovuda misleci da sam nesto propustio i na kraju nadjoh na youtube-u da se vrata trebaju otvoriti kad se uhvatim ovde bas ovko ka na slici :p. Jel imao jos neko ovakav problem i kako je rjesio? Probao sam da smanjim nivo tezine, ali ista stvar. Ako ima neki fix, moze i na pm :p

edit: sad vidim da je ZoXG79 imao isti ovaj problem, sorry promaklo mi je. Samo ne znam koji je fix koristio... Ja igram sa S....w verzijom :).

Prilozi

• Prince of Persia 2010-07-31 23-30-10-66.jpg
    Prince of Persia 2010-07-31 23-30-10-66.jpg
    365.9 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Rjesio sam problem sa novijom verzijom "lekica" :p.
Btw. igra nije nesto posebno, nije ni losa, mada u poredjenju sa starim djelovima, nista specijalno. Najvise me nervira kamera :wall:, a protivnici su presmjesno lagani za savladati. Cak i ne vidim neku veliku razliku u tezini izmedju normal i easy, samo mi se cini kad igras na easy cesce dobijes health i energy razbijajuci one cupove i vazne :p.
Sto se tice grafike, imam utisak da je slabija od recimo AC2, a koliko mi se cini isti je endzin. Nasao sam u folderu igre podesavanja za grafiku i povecao sve na max, ali svejedno, grafika mi nije bas nesto posebno.
Sve u svemu, moze da se odigra, ali daleko da je neki vrh od igre kakvi su bili prethodni djelovi.

recite mi na brzaka, jel ima opcija da se menjaju jezici? i gde se nalazi? meni je po def na ruskom pa ne znam da nadjem promenu ako ima....na POP4 je bilo.

Presao sam Princa, preveliki segment igre je posvecen skakanju i penjanju i izbegavanju prepreka. Ja nisam stigao da razvijem lika ni 60%, a igrao sam na normal.
Grafika je dobra, prica nije losa, mada slicno vec vidjeno nekoliko puta. Po meni, malo bolje uradjen Two Thrones. Vredi ga odigrati u trenucima dokolice :)

kad ce kreatori ove igre da skapiraju da je borba najbitnji segment u igri i da je on bio najbolji u warior withinu. onog crtanog princa je donekle vadila atmosfera i dizajn nivoa...ali na ovom je vidim (doduse posle 10min igranja) samo platformisanje dobro.

kao veliki ljubitelj prince of persia serijala moram reci da je uvom princu bolja od prethodnika samo grafika i brzo skakanje sa stubova. i nista vise.

ima resenje, prelistaj malo temu....

I ja imam isti problem ako mozes da me uputis na konkretan post...

Za sve vas koji imate ovakav problem(primer.zip) resenje je Crackfix.REPACK-SKIDROW a evo i save fajla koji resava problematican deo(problematican deo.zip) ;)

Prilozi

• primer.zip
    548.2 KB · Pregleda: 13
  • problematican deo.ZIP
    178 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Uh, nadam se da je istina! 2D PoP igra u istom engineu koji nove Rayman igre koriste, to bi stvarno bilo čisto savršenstvo..

Ili fail u odnosu na Sands of Time serijal... :d

Ko jos nije odigrao ovaj Forgotten Sands, preporucujem da obavezno odigra.
Ja ga izgustirao tek sada pred novu godinu. Steta sto nije mracnija atmosfera, ali svakako bolji od Two Thrones.

Zanimljivo je da smo konacno dosli u fazu gde se uz Prince of Persia dodaje 2D a ne obrnuto (3D) kao sto je bilo pre 10-tak godina.

Ja bih to nazvao vraćanjem korenima, jedva čekam.

PoP je jedna od prvih igara koje sam kao klinja odigrao na PC-u, beše to '91 ili '92 :d

Poslednja izmena:
Da, da sve je to ok, ali ndustrija se ne vraca korenima. Bice ovo sigurno simpaticno, eksperimentalno podsecanje, ali nema teorije da Prince ponovo bude/ostane 2d...realno

Da si poslednje dve Rayman igre probao, znao bi da su mnogo više od "eksperimentalnog podsećanja".. O odličnim (i kasnije dosta teškim) 2D platformerima se radi, tako da se isti kvalitet i ovde očekuje. Naravno da ćemo pre ili kasnije dobiti novu 3D PoP igru, ali ovako nešto se dugo tražilo i sa zadovoljstvom će se igrati.

Da si poslednje dve Rayman igre probao, znao bi da su mnogo više od "eksperimentalnog podsećanja".. O odličnim (i kasnije dosta teškim) 2D platformerima se radi, tako da se isti kvalitet i ovde očekuje. Naravno da ćemo pre ili kasnije dobiti novu 3D PoP igru, ali ovako nešto se dugo tražilo i sa zadovoljstvom će se igrati.
Si ti ovaj Danilo? :D
923539_10203565269040611_766041306_n.jpg

Još jedan klinja na ignore listi.. :)
Čisto da znaš, da ubuduće ne pokušavaš džaba da me istrolluješ.:)

Nisam se do sada mesao u ove prepirke, ali ovaj kellhus izgleda vodi krstaski rat protiv pola foruma... Covek bi trebao da se zapita, da li su svi ludi, kada ukazuju na istu gresku, ili je problem u njemu samom.

Složio bih se sa kellhusom ovog puta, poslednji Rayman je možda i najbolja igra u žanru (ikada). :)

Vrh Dno