Šta je novo?

Prince of Persia (2008)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Na zahtev usera
image.php
Rajke (koji me je snabdeo potrebnim informacijama o igri) otvaram temu o novom princu...:)
Mozda i najbitiniji podatak vezan za nastavak Prodigy je taj da se vise necete boriti sami. Pored vas ce biti Erika, atraktivna, ali i smrtonosna crvenokosa devojka koja ce vas pratiti kroz celu igru...

zabenchwqg4.jpg

Ubisoft announces new details about its upcoming Prince of Persia game, last rumored to be titled Prince of Persia: Prodigy (story), along with a new cinematic trailer. Here's the announcement, which outlines a more open-world game environment using the same engine that powers Assassin's Creed:

SAN FRANCISCO, CA – May 28, 2008 – Today Ubisoft, one of the world's largest video game publishers, unveiled the first trailer and game details for Prince of Persia. The all-new epic adventure marks the return of the critically acclaimed franchise and its first appearance on next-generation platforms. Led by the all-star team that created the previous Prince of Persia® Sands of Time trilogy, Prince of Persia has been in development for over three years. The video game opens an entirely new chapter in the Prince of Persia universe in addition to introducing a fresh Illustrative art style, evolved combat system, open world structure and dynamic AI – most notably in the form of the Prince's powerful ally Elika. Prince of Persia is scheduled to release Holiday 2008 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, the PLAYSTATION®3 computer entertainment system and Windows-based PC. Ubisoft will also release a Prince of Persia game specifically designed for the Nintendo DS(TM) system, featuring an entirely new storyline and additional characters. More details to be unveiled in the future.

"In so many ways the original Prince of Persia franchise set the standard for the action-adventure video game genre,” said Tony Key, senior vice president of sales and marketing for Ubisoft. "With the new Prince of Persia, we not only have a brand-new Prince, but an epic storyline and captivating universe that gives players a truly compelling gameplay experience that continues to elevate the genre to new heights.”

About Prince of Persia Set in a land rooted in ancient Persian mythology, the Prince finds himself caught in an epic battle between the primal forces of light and darkness: the God of Light, Ormazd versus his brother Ahriman, the destructive God of Darkness. The Prince arrives just in time to witness the destruction of the legendary Tree of Life – an act which threatens to plunge the entire world into eternal darkness. Manifested in the form of the Corruption, a dark substance that physically contaminates the land and the skies, the Prince must partner with Elika, a deadly companion, to heal the world from the evil Corruption. Game features include:

• A new hero emerges: Master the acrobatics, strategy and fighting tactics of the most agile warrior of all time. Grip fall down the face of a building, perform perfectly timed acrobatic combinations, swing over canyons, buildings and anything that is reachable. This new rogue warrior must utilize all of his new skills along with a whole new combat system to battle Ahriman's corrupted lieutenants to heal the land from the dark Corruption and restore the light.

• A new epic journey begins: Escape to experience the new fantasy world of ancient Persia. Masterful storytelling and sprawling environments will deliver to action-adventure fans an experience that rivals even the best Hollywood movies.

• A new open world structure: A first for the Prince of Persia franchise – now you have the freedom to determine how the game evolves in this non-linear adventure. Players will decide how they unfold the storyline by choosing their path in the open-ended world.

• Emergence of a deadly new ally: History's greatest ally is revealed in the form of Elika, a dynamic AI companion who joins the Prince in his fight to save the world. Gifted with magical powers, she interacts with the player in combat, acrobatics and puzzle-solving enabling the Prince to reach new heights of deadly high-flying artistry through special duo acrobatic moves or devastating fighting combo attacks.

• All new for Next-Gen: The franchise's debut on next-generation consoles utilizes Ubisoft's proprietary Anvil engine, the same engine used to develop Assassins Creed(TM).

Prince of Persia: Never Fight Alone (IGN)
The Prince's new companion, Elika, will be by your side at all times helping in combat, solving puzzles, and performing her own daring acrobatic feats.

Video
Prince of Persia: Next Gen HD - 24 MB
Prince of Persia: Next Gen SD - 8 MB
First Look - Speed Art Trailer - 16 MB
Speed Art Trailer 2: Elika - 17 MB

Screens/Art
prince-of-persia-20080527114804970.jpg

prince-of-persia-20080527114810329.jpg

prince-of-persia-20080527114812751.jpg

prince-of-persia-20080527114815313.jpg

prince-of-persia-20080527114800111.jpg

prince-of-persia-20080523031952933.jpg

prince-of-persia-20080523032004152.jpg

Nisam bas nesto odusevljen ovim slikama i trajlerom...

Trailer nisam pogledao mada grafika je dobra. Jeste da nije princolika ali ovo je neshto najbolje shto je cell-shading uradio. Jedino je glupo to shto je ovo neki novi princ.

Ovaj graficki shmek je sjajan...ko da je radio Jean Giraud :)

Izgleda sjajno, ova "nacrtana" grafika ce verovatno izgledati perverzno u pokretu, ako je uopste to grafika iz igre a ne art-work..
Mislim, najbolje bi bilo da izgleda kao na traileru ali mislim da smo daleko jos od takve grafike u igrama.. mozda gresim :)

I tako princ postade veći smarač od Lare Kroft!!!

Grafika izgleda dosta dobro u trejleru, mislim da nece likovi da budu crtani, i da su oni screenovi samo Artwork. Nadam se da je i prica dobra. Moglo se je naslutiti da ce i neka zenska da se ubaci. I u 2 trona me je smorial ona, ceo dan je jurim, taman je stignem ona ode. Ko u stvarnom zivotu :) To me nervira!

Poslednja izmena:
A zna li se System Requirements otprilike??? Jel vreme za novu konfiguraciju???

A zna li se System Requirements otprilike??? Jel vreme za novu konfiguraciju???

To pitanje postavis kada se igra pojavi ... Sada nema smisla uopste ...

Btw, uopste mi se ne svidja novi Cell Slim Shady dizajn ... Ali to je samo moj ukus, misljenje, ili neukus :D

Bas je glupo sto su ubacili novog lika, sta je sa starim da nije opisao u penziju...
Nadam se da je ovo artwork i da igra nece ovako izgledati.

Prvi trejler je extra, shotovi mi nisu nešto po ukusu, ali deluje zanimljivo:D
Kao da ima malo neki anime šmek, što je fino:D

Kako god, lepo ste iskopali još jednu divnu igru:D

Poslednja izmena:
Mnogu su veseli, bolji je mracni princ :)

Toga sam se i plasio... - novi protagonista.... Strasno! Kako ne mogu da shvate da je upravo to sto daje igri smek; to bi bilo isto kao da su serijalu Legacy of Kain ubacili nekog bezveze lika, (a ne Kain-a), koji nema harizmu, autoritet, itd....

Al' ajd' boze moj, sta da se radi!:smash:

Mnoooogo lepshe izgleda na traileru. Screen-ovi izgledaju nekako... prostije nacrtano.
Grafichki izgleda kao jedna igra od pre 5 godina, ne mogu tachno da se setim kako se zove... kao neka potezna pucachina tipa worms, samo shto su neke nacrtane zhivuljke u pitanju.

Ovo je Prince of Kazakhstan. Vidite valjda da je sve siromasnije :d Jos samo da mu glas pozajmi Sacha Baron Cohen i bice hit :d

Nego, sta se desilo sa onim Prince of P. 4 (valjda) sto se gleda od "sastrane" kao original princ ? Jel to izaslo za konzole ? Oce li to kad na PC?

Pa ne moze da se nastavi prica sa originalnim princom, krug je zatvoren, jedino neki preq ili neka potpuno nova opasnost sto bi bilo totalno lame.

E sad, sto se tice novog princa, meni se graficki mnogo dopada, bas kao prvi princ, sve je vedrije, bas kako treba... Da budem iskren meni je najbolji bio prvi princ kojeg sam odigrao vise puta, preostala dva su postala suvise mracna sto originalni princ zaista nije, steta, odigrao sam ih samo po jedanput. Inace najzabavniji deo prvog dela je bio odnos izmedju princa i princeze, secate se onog dela kad su razdvojeni nakon duze zajednicke avanture, kada princ prica sam sa sobom kako je on dobra prilika, kakva bi cast za nju bila da se uda za njega, kako ce je pitati za ruku kad se ponovo sretnu... Ja sam se uvek kidao od smeha na tom delu.

Bas je zanimljivo kako dosta ljudi misli da je Sands of Time najbolji deo trilogije. Po meni je serijal dostigao vrhunac u Warrier Withinu, SOT mi deluje nekako smesno. Mozda imam takvo misljenje zbog God of Wara cija mi je mracna prica odlicno legla, pa zbog toga i od Princa ocekujem slicnu ozbiljnost ;)

SOT je meni bio extra, bas ono klasika.
WW mi se ja mislim najvise svideo, trebalo mi je 2 dana da ja izvalim da koristim proslost i sadasnjost da bi se kretao kroz zamak :D:D
A 2T mi je bio nekako kraci, ili sam se mozda zaludeo pa igrao bez prestanka ali sam tako neki utisak stekao..:trust:

Pa ne moze da se nastavi prica sa originalnim princom, krug je zatvoren, jedino neki preq ili neka potpuno nova opasnost sto bi bilo totalno lame.

Pa ako je krug zatvoren onda ovo vise nije Prince of Persija nego sto rece @gx-x ovo je Prince of Kazakhstan :D
Mislim otkud im ta ideja da mijenjaju glavnog lika :S:

Poslednja izmena:
Mozda ce u ovom novom pricnu biti princip da se ide od tame ka svetlu. Prvi deo mracan drugi malo manje i treci bas onako svetao i razdragan.:p

P.S. Sve sto vise tamanimo mracnu silu koja je obavila Kazakhstan manje ce da je ima.;)

Poslednja izmena:
Meni se extra sviđa kako su uradili cell shading i vezali ga samo za likove, a ovo ostalo je mekše i izgleda kao dobar diznijev crtać iz novijeg vremena. Svaka im čast! Morala bi da bude zanimljiva igra...

offtopic, nego maxo kako komentarises zadnju epizodu losta, moze i na pm :)

imaš thread o SF-u na benchmarku i ogroman thread na B92 forumu. Ajde da ne zagađujemo konkretnu temu ovde!
pozdrav!

Ma jedini pravi i ne ponovljivi Prince od Persije je bio:

http://www.youtube.com/watch?v=4Fi9OH1NQts&feature=related:D

Igru skinite ovde:
http://popuw.com/download2.html

Da biste pokrenuli treba vam i emulator:
http://popuw.com/problems.html

Prince of persia 1: 22:32.

'nuff said!

Sto se tice novog princa... Nadam se da ce da bude dostojni prekretnik (ne mogu da kazem nastavak :)) starog/novog serijala... SOT je meni bio odlican. Fajtovi su standardno arkadni i prelaki za moj ukus (rebound od zida i insta-kill svega :))... I vrlo lose odradjeno usporenje (waste odlicnog peska).

WW je kralj, borbe su perverzno odradjene, i ceo ton u kome je igrica odradjena (Dahaka, smrt je blizu, princ je doterao cara do duvara) sam odlicno prihvatio. Do dan danas, pored Shadow and the Flame-a, to mi je omiljeni deo... Voice acting i Godsmack u pozadini mi se nisu bas svideli, ali ima par lepih tema... Naravno... I dva razlicita kraja...

TTT mi se nije bas svideo iz dva razloga i dve reci: Speed Kill... Konstantno trazenje putanja do ledja strazara i pritiskanje dugmeta u pravo vreme su me smorili... Princ izgleda kao da ce da se use*e, Farah izgleda kao da ima 40+ godina, a i Kaileena je ruzna... Vise su mi se svidele prenaglasene sise u WW... Generali (da ih ne nazovem bosovi) su mi nekako... Genericni, mada mi se svidela nema ogromna budala... usrali su i boss fajtove speed-killom... Ali, borba koja se odvija u samom princu je odlicno odradjena, i voice-actor je jednostavno zao...

U svakom slucaju mislim da su ove tri igrice must own/download/play (ubacite jos neki glagol :d) za svakog ko voli platformske igre...

My $0,02...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno