Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Ja za sada sa Phenom 2 X4 samo jedan za 2 dana, dacu sansu do sutra uvece pa gasim najverovatnije..

Neko gleda ovo loodilo?! Evo ga nadomak 0.01! Ja prodao sve za 0.008, sad se molim da padne :)

Ja nisam prodao, vidim magNet kupujue on uglavnom cuva novcice ako veruje u njih

Znaci hoces goluba na grani a?! BRAVO majstore! Oces prodas malo za 0.007?:d

Edit1: Evo ga na 0.00989... Ako nastavi ovim tempom, cao LTC za 10ak dana... Takodje ne znam da li je neko primetio koliko je brz coin?! Nakon sto maturira i prebacuje se u menjacnicu, da legne treba mu samo par minuta...

Edit2: Malo muzike za one koji trguju http://www.youtube.com/watch?v=_s0195Inv3E&list=PLjlWAjqA8oPljtCRj5lBuex1jZ0-c5kxR

Poslednja izmena:
pa od kad nemogu da se iskopaju i isplativost je nikakva verujem u cenu :)
a mozda novcic bude imao buducnost posto ima sanse

Za sada sam dobre pare uzeo na oscilacijama XPM-a. Samo se cuvam finalnog dumpa. :d

Yes!!! Kupio opet.. 0.0065.. Menjaju se stvari loodo i brzo..

Ovde ima vise adrenalina nego na Srb-Usa utakmici svetskog prvenstva u kosarci...:D

Poslednja izmena:
Bas malopre pogledao cenu na vircurexu...vidim da je lepo skocila cena. Nadam se da cu da iskopam bar jos nesto ako vec nisam kupio pre 2-3 dana..

Ja sam se od juce vratio na solo i jutros uvatio jedan blok.... inace za pool se danas ili sutra ceka optimizovana verzija minera koja cu nuditi 50% ubrzanja i nov protokol za komukiaciju koji treba da resi problem letencije... mislim ako ga srede da ce se isplatiti preci na pool

mislim da je diff takav da i5 vata blok na 3-4 dana ako ima srece

Ja sam jahao ove talase na Cryptsyj-u i McxNow-u, nisam ni spavao i namlatio se love za sad...

pazi se promene pump dump taktike... ili ce cena krenuti samo da raste ili ce biti velik dump

Imam buy na niskim cenama stepenasto po 1 btc, nadam se dumpu iskreno XPM postade skupa igracka :D. Za sad oko 5 btc cistog profita ukupno na obe menjacnice.. Nego kad ti zafali na jednoj btc-a treba citava vecnost da legne :) Ne znam da li ste videli kako se ovaj Prime brzo krece, kao WDC maltene...

Poslednja izmena:
sta ja znam ako cena raste i ako ne trgujes an debelom si plusu a za trgovinu treba da se cimas non stop a na kraju uvek moras da ljosnes :)

ovaj XPM je skup jer ljudi veruju u njega i zato se novcic pumpa jer tada mozes JAKO uspesno da pumpas a skoro niko da ne dumpuje na pumpanju i tada to postaje nova cena u koju svi veruju :)
Cim krenu negativne glasine ako krenu bice masivan dump

Ja sam probao par puta da kopam ali bez srece. Prilikom testa pice blokovi kao ludi ali kad krenem sa kopanjem nista. Jedino mi zao sto sam se previse predomisljao i nisam kupio novcice kad su bili na 0.002 mogao sam lijepo da zaradim.

Imam buy na niskim cenama stepenasto po 1 btc, nadam se dumpu iskreno XPM postade skupa igracka :D. Za sad oko 5 btc cistog profita ukupno na obe menjacnice.. Nego kad ti zafali na jednoj btc-a treba citava vecnost da legne :) Ne znam da li ste videli kako se ovaj Prime brzo krece, kao WDC maltene...

Stavljaš buy ispod najviše cene koja se nudi, pa hvataš ako još padne?

Ja sam isto solidno uhvatio, ali sam od umora imao i biser gde sam imao i najvišu buy i najnižu sell ponudu, poništio buy da nešto korigujem i automatski podesilo buy cenu na prodajnu, tako da sam brdo novčića kupio sam od sebe. :d Berza je zakon, kopanje je čista glupost. :D

Hahaha dobar si! Meni se vise puta desilo (ne sad sva sreca) da ukucam za neku valutu jednu nulu manje i kupim sve sto moze za taj iznos.. Posle se ceo dan cupam iz takve dubioze :d

Stavljam buy na lepu udaljenost tipa 0.01102, 0.00958, 0.00748, 0.005402, 0.00312, slicno i sa sell, samo sto sell stavljam u samo 3 stepenice, Cim 1 sell prodje kupujem za 10% nize ako je moguce, ako nije zadovoljim se i sa 7% :D

Gde god da ode meni dobro...

Edit: Wooohooo necemo morati da kupujemo Nvidie izgleda, covek koji je napravio Reaper sprema Open CL Miner:banana:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=258540.0

Mozemo se skupimo da doniramo coveku 1 btc i dobijemo miner nedelju dana pre izlaska. Onda mi koji smo skupili BTC raspodelimo program izmedju sebe... Samo ne znam koliko je ovaj lik legitiman!?

Edit2: Legitman je stvarno je covek napravio Reaper http://wiki.solidcoin.info/index.php?title=Reaper&action=history

Sta sad?:D

Poslednja izmena:
Zajedno smo jači! I veće škrtice, ali šta sad :) Hajde da okupimo ljude i skupimo taj novac.

Nigde nepise koliko ce ubrzanje biti, po nekim pricama ATI ce biti samo 2x brzi od CPU-a (mozda) dok NV moze biti 2-3x brza od ATI-a, tako da :)

Ma kakav god da je ako svakog od nas kosta 1000dindzi i da daje 2x ubrzanje to je kao da imam 16 procesora koji rudare, pa naci ce nesto da hebe zec zeca:d Objavice covek ovih dana koje su brzine na ATI kartama, nije hteo da nagadja...

Ja ću da razmenim ovo malo YAC-a što imam za 0,1 BTC, samo recite gde i kako?

Ja ću da razmenim ovo malo YAC-a što imam za 0,1 BTC, samo recite gde i kako?

slobodno ga prodaj meni.. ja ne odustajem od njega tek tako.. XPM za sada tri komata i sve sa hp3 na 100000 na X2 340 Athlonu (treći tek što sam se vratio na hp3.. Intel ni da bekne ni sa jednom verzijom..

Ustvari, razmeniću XPM za BTC, gledam možemo li skupiti ovde desetoricu, pre nego što lupim enter na prodaju. :D

Vidite, pravi trgovac kriptovalutama bi ovde dao svojih 1 BTC i onda dao oglas da prodaje early access GPU mineru za 0.5 BTC po osobi :D

Inace, sta mislite od ovoj ceni, skoro 0.014BTC? Kupovati, prodavati? Cini mi se da mi je dosta novca trenutno u XPM-u, ako naglo padne cena necu to bas najbolje primiti.

pa skup je a i puno ga njih kopa pa im se ne isplati da dumpuju, takodje ima vere u novic

ali stoji da je cena bas DEBELA pogotovo kad se uporedi sa LTC-om koji je tu godinu dana sa masivnim supportom do sada, zato sam i siguran da LTC ide +10$

ja sam odlucio da dumpujem mojih 103 ... pa ako padne cena opet cu kupiti :)

mada cim sam dumpovao pojavio se buy za 200XPM neko odrzava cenu za sad :)

Poslednja izmena:
Znači, niko neće da se skupimo?

Tesko je prognozirati cenu, imamo klasican jak rastuci trend (ne pumpanje).. Suvise brzo raste sto mi se ni malo ne svidja. Mislim da je doslo do prekupljenosti trzista, jer je sell support mnogo slabiji od buy. Ja se ne usudjujem da prognoziram, kako god bude islo jahacu talase :). Jedna vest, informacija ili nesto slicno moze da promeni cenu... Kada se pojavi taj gpu miner moze krenuti kratki pad cene pa onda stabilizacija i ponovo rast. Tad cemo zaista videti koji su krajnji dometi Prime-a. Sve u svemu realnost je da je bolji, savremeniji i brzi coin od LTC-a, mislim da se po tome ljudi vode kada mu formiraju cenu...

Edit: Ja sam za da skupimo 1btc, ali treba sacekati da ovaj lik kaze da je istestirano i da radi... Mozemo po sistemu svako po 0.1btc, ja znam takodje jednog decka koji bi verovatno hteo. Ali znajte da kad to dobijemo u roku od 7 dana ce se pojaviti i full verzija. Dakle placamo 0.1btc za 7 dana prednosti.. Verovatno je ok investicija ali neka drugi isto kazu misljenja...

Poslednja izmena:
Ma neko ga zestoko pumpa i dalje, mislim da je MagNet jer on uglavnom drzi novcice u koje veruje, mada radi i pump i dump kad pomisli da moze da profitira

Vrh Dno