Šta je novo?

prime95 - help

• Začetnik teme Začetnik teme kolik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kolik

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
620
pustio sam prime95 v23.8, nakon 5 min komp se ugasio.
radi se o amd 2400+, mb - msi kt4a-v, to sam ponovio jos jednom i opet se ugasio,o cemu se radi ??
napajanje je 400 w, memorija 2 x 256 (jedan modul ddr333 drugi ddr400),magistrala 133.
inace sve lepo radi ,samo se u prime to javlja.
samo jos ovo pre iskljucenja temp je bila oko 60 sto nije mnogo jer se 2400+ inace greje vise od ostalih verzija amd,tako mi rekose !!
o kakvoj se nestabilnosti radi nije mi jasno ?!!

pomoc ?!!

hvala unapred za odgovore

verovatno ti u biosu stoji da se gasi na 65+ c
stavi slobodno na ~75, ocisti cooler od prasine, isto i za psu
eventualno proveri pastu - skini zvaku ako je box.
real cpu temp je uvek za 10-ak stepeni visa od one koju prikazuje bios - vodi racuna o tome.
koje je napajanje?

Poslednja izmena:
ma nije to!!! bios nema opciju shutdown ,imam msi program koji to radi i on je podesen na 80 da gasi,kuler je star 1 mes,znaci ne moze biti nista oko kulera jer sam ga neki dan przio do 70 i nista sve perfektno radi !!!!
zato mi i nije jasno sta se desava,da nije neki bag u programu a i da jeste zasto se gasi??!!!

pa, ako si siguran da ne prelazi 75 posle tih 5 minuta, zgasi program, pa pusti prime 10 minuta. merkaj cooler rukom. ako te spece, odma' cupaj kabl iz struje !!!
ako nastavi da radi, onda stavi mbm ili sppedfan
ako se zgasi za 5min, probaj drugu plocu.

xexe, pazi ovo muchenje 🙂

sinoc skino novu verziju prime95v24.14 i sve radi kao ves mashina, znaci ne gasi samo pici 100% al ne mari ,pretpostavljam neki bag u ranijoj verziji!!!

poz. fala za javljanja

🙂))

Nazad
Vrh Dno